Esti aici
Femeia.ro > Promo > Magia celor 280 de zile. Sarcina descrisă de mămici (I)

Magia celor 280 de zile. Sarcina descrisă de mămici (I)

Citeşte, mai jos, câteva declaraţii emoţionante de la viitoare şi actuale mămici care ne-au spus, în câteva cuvinte, cum a fost pentru ele sarcina.

 

Lunile de sarcină diferă de la mămică la mămică. Unele femei au o sarcină uşoară, fără niciun disconfort, altele abia fac faţă greţurilor sau complicaţiilor.

Indiferent de felul în care s-a derulat aceasta, de câte emoţii şi griji şi-au făcut pentru puiul lor, din fiecare cuvânt răzbat bucuria de a aduce o viaţă pe lume şi mândria de a trăi o experienţă unică, greu de descris.

Fascinant! Confruntare intre gemeni in burtica mamei (VIDEO)

Claudia Viorica Schohterus „Au zburat că gândul. Nicio altă etapă din viaţă mea nu a trecut aşa repede. M-am bucurat din plin chiar şi de zilele cu greţuri.  După ce am născut, i-am spus doamnei doctor că îmi vreau burtica înapoi. Acele zile au plecat în sufletul meu pentru totdeauna.”

Ramona Orzac „Offff, a fost foarte bine! Parcă nu aş vrea să mă despart de burtică! Mai am doar câteva zile!”

Adriana Stephy „Au trecut repede, ceva magic şi de neuitat, cele mai frumoase momente!”

Magdalina Maria „Primele 3 luni au trecut foarte greu, greţuri, ameţeli… acum zilele trec uşor, burtica creşte de la o zi la alta şi abia aştept să nasc, să îmi strâng bebelul în braţe.”

Valentina Madin „A trecut aşa de repede… Nici nu mai îmi aduc aminte bine cum îmi era cu burtică. Totul a fost frumos.”

Roşca Andreea Anamaria „Încet şi greu cu amândouă sarcinile. Mai ales ultimele săptămâni par să nu mai treacă, apoi parcă toate mămicile nasc numai eu nu… Bine că a trecut.”

Claudia Vidican „Au zburat ca şi gândul. Mai avem o săptămână până îmi ţin minunea în braţe. Cu bune, cu rele e o experienţă unică, sigur o să îmi fie dor să îl mai simt în burtică.”

Dezvoltarea uterina a bebelusului. Urmareste un film 3D impresionant

Georgiana Luminiţa Galan „Primul trimestru – emoţionant, apoi grijuliu pentru că am avut nevoie de serclaj până la sfârşitul sarcinii. Cea mai frumoasă perioadă de transformare pentru o femeie!

Mihaela Eremia „La 21 de săptămâni de sarcină totul e frumos! Fără greţuri şi ameţeli, dar abia aştept să treacă timpul şi să mă bucur de bebică împreună cu fetiţă mea iubită!”

Mocanu Daniela „Prima sarcină a fost extrem de frumoasă, fără niciun simptom până la 40 de săptămâni, dar a doua a fost extrem de grea, cu toate simptomele. Din păcate, nu am putut să ajungem decât până la 33 de săptămâni, naştere prematură, dar a trecut totul e bine creştem şi ne bucurăm de momentele frumoase.”

Alina Manole „Pentru mine au trecut greu … pe toată perioada sarcinii m-a fost f f f rău, nu puteam să mănânc nimic. Groaznic… Acum sunt mândră că am un băiat frumos.”

Lorena Lore „O sarcină foarte uşoară. Dacă nu dădea din picioruşe, nici nu simţeam că sunt gravidă. Doar din luna a opta mi-a fost mai greu.”

Sarcina pe saptamani: cum creste bebelusul si cum se simte viitoarea mamica in cele 40 de saptamani de sarcina

French Desire „Foarte încet. Simţeam că nu mai trece timpul. Mi-era teamă să mă şi bucur pentru că era să pierd sarcina:( Şi stăteam cu frica asta…şi cu gândul acela de a face un copil sănătos…Mulţumesc lui Dumnezeu că a fost lângă mine şi s-a terminat cu bine!”

 

Comments

comments

0 thoughts on “Magia celor 280 de zile. Sarcina descrisă de mămici (I)

Lasă un răspuns