Esti aici
Femeia.ro > Promo > Marturiile – importante dar nu indispensabile

Marturiile – importante dar nu indispensabile

Din cei aproape 2000 de respondenți, 63% au ales varianta că mărturiile nu fac diferența între o nuntă reușită ori ba, din contră este o chestiune de detaliu pe care puțină lume o apreciază.

Mărturii pierdute pe fundul sertarelor. Pun pariu că și tu ai acasă o grămadă de mărturii de la nunți și botezuri de care nu te înduri să le arunci, dar nici prea folositoare nu îți sunt să le scoți la înaintare. Știi, așadar, din experiență, că nu toate mărturiile sunt apreciate, în cele mai multe cazuri fiind o cheltuială inutilă în plus pentru miri.

Citeste si: Marturii insolite – un alt fel de a spune ”multumesc”

Cum îmbini utilul cu plăcutul. O mărturie care va face impresie și va rămâne la loc de cinste pentru mult timp este dificil de intuit, dar nu imposibil. De mare succes în ultima vreme au fost fotografiile de la nuntă, developate pe loc. O fotografie în care apar invitații împreună cu mirii, făcută în momentul în care mirele și mireasa trece pe la fiecare cuplu pentru a le mulțumi pentru participare și care este developată și înrămată la fața locului sau chiar sub formă de magnet de frigider. Cine ar arunca vreodată o fotografie în care arată bine?

Nu este un serviciu prea accesibil acela de a developa fotografii la fața locului, de aceea poți lua în considerare și o mărturie post-eveniment. După nuntă, într-un interval de maxim o săptămână poți developa și trimite câte o fotografie înrămată fiecărui cuplu împreună cu mulțumiri sincere. Destitanatarii vor fi cu adevărat încântați!

Citeste si: 6 reguli pentru o nunta cu buget redus

De ce să renunți la mărturii. O știi și tu. O mare parte dintre invitații tăi vor rătăci amintirile de la nunta ta în scurt timp, fapt ce te întristează. Poți să renunți la această cheltuială însă pentru a le face lor seara mai frumoasă. În loc să plătești între 500 și 1000 de lei pentru mărturii poți amenaja un candy bar sau cumpăra câteva sticle de băutură mai bună. Există atâtea moduri de a te folosi de bani încât nici nu este nevoie să venim noi cu sugestii.

Alegerea unor mărturii deosebite poate fi de asemenea, un factor de stres important. Fiind o gazdă desăvârșită vrei să le oferi invitaților tăi cele mai frumoase amintiri, însă ai atâtea opțiuni încât îți este aproape imposibil să fii sigură că vei mulțumi pe majoritatea. Aici intervine apoi și factorul financiar deoarece tipurile de mărturii preferate sunt mai puțin accesibile.

Citeste si: Istoria marturiilor

Oferă-le o amintire vie invitaților. Angajează pentru suma pe care ai alocat-o mărturiilor animatori, care să se ocupe de copiii invitaților, și care să le dea posibilitatea de a se distra la nunta ta. Este un serviciu mult mai prețios, care îi va încânta pe aceștia.

Tu ce părere ai? Mărturiile sunt sau nu indispensabile?

Comments

comments

Lasă un răspuns