Esti aici
Femeia.ro > Promo > Mihaela Radulescu: experiente de mamica

Mihaela Radulescu: experiente de mamica

Mihaela Radulescu a povestit astazi, cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii Orale, despre experientele ei din viata de mamica si cum se desfasoara vizitele la stomatolog ale fiului sau, Ayan.

Mihaela Radulescu a spus ca viziteaza medicul dentist o data la 6 luni, iar baietelul ei, Ayan, o data la 3 luni. Vizita la dentist a devenit o obisnuinta de cand era mic, iar acum, deoarece nu are probleme dentare si experiente traumatizante, aceasta este un prilej de bucurie.

Ayan, baietelul ei, vrea sa afle daca s-a spalat corect pe dinti, daca medicul este multumit de felul in care-i arata dantura, este curios daca mai face un periaj sau sigilare de masele.

Mihaela Radulescu a insistat, cu aceasta ocazie, pe importanta igienei orale si a transformarii medicului stomatolog intr-o persoana care sa apara constant, la intervale regulate, in viata copilului. Prima vizita la dentist a copilului nu trebuie sa coincida cu aparitia primelor carii si probleme dentare, consultul periodic trebuie respectat cu mare seriozitate.

"Dentistul nu este un bau-bau, este un element cheie pentru sanatatea si reusitele unui copil si ale unui adult", a spus ea. Vedeta a argumentat, aratand ca un zambet frumos, o dantura ingrijita sunt o veritabila carte de vizita in cariera, mai ales in posturi care implica o comunicare directa cu clientii. "Stomatologul trebuie sa fie prietenul pe viata al copilului", a incheiat vedeta.

Draga Mihaela, mai asteptam si alte povesti din culisele vietii de mamica!

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns