Esti aici
Femeia.ro > Promo > Miracolele se întâmplă

Miracolele se întâmplă

Participă în perioada 5-19 decembrie la campania umanitară "Miracolele se întâmplă celor care cred în ele!" şi adu un zâmbet pe faţa unui copil mai puţin norocos, prin gestul tău. Donează o carte, o jucărie, un ornament pentru pomul de Crăciun sau orice alt obiect doreşti, fie că sunt ele noi sau vechi, pentru copiii de la Asociaţia Ana şi Copiii, şi vei fi răsplătit cu zâmbete candide de copii.

Asociaţia „Ana şi Copiii” este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, având ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

Aici, copiii de toate vârstele îşi dau întâlnire, în fiecare zi, cu voluntari de toate vârstele. La Asociaţia Ana şi Copiii, micuţii găsesc o uşă deschisă de fiecare dată, sunt trataţi cu respect, primesc înţelegere, îşi fac prieteni, capătă curaj să meargă înainte şi speră la o viaţă mai bună.

Pictează, modelează, învaţă unii de la alţii şi se bucură de roadele muncii lor. Merg împreună în tabere, în excursii, la muzeu, la teatru. Primesc ajutor în pregătirea temelor pentru acasă, consiliere psihologică, rechizite, încălţări, hăinuţe şi tot ceea ce le este necesar să meargă la şcoală. Cele două mese zilnice pe care le primesc sunt pentru ei singura hrană de care au parte întreaga zi. Copiii mai mari le poartă de grijă celor mai mici. Îşi sărbătoresc împreună notele bune, mai puţin bune, ziua de naştere şi reuşitele la olimpiade. Părinţii primesc sprijin material, medical, juridic, ajutor în găsirea unui loc de muncă şi, sperăm noi, speranţă…

Asociaţia are acum în grijă 250 de copii, 100 de familii defavorizate şi o echipă mare de voluntari. Iar îngerii păzitori ai copiilor nu stau degeaba: caută în continuare suflete frumoase, care abia aşteaptă ocazia să se implice.
Află mai multe pe adresa lor de facebook şi pe site-ul www.anasicopiii.ro

 

Comments

comments

Lasă un răspuns