Esti aici
Femeia.ro > Promo > Momente pe care NU trebuie sa le impartasesti pe social media

Momente pe care NU trebuie sa le impartasesti pe social media

Când toată lumea are un smartphone, un cont de Facebook și unul de Instagram, uneori este greu să decidem care postări sunt sentimentale și care sunt nepotrivite. Ziua nunții este una dintre cele mai speciale din viața unei femei și simțim nevoia să împărtășim bucuria noastră cu toată lumea, însă anumite momente ale nunții nu ar trebui postate pe diferite site-uri.

Frustrările din timpul pregătirilor

Nimeni nu poate să spună că a organizat nunta fără prea mult stres. Vrei ca ziua ta cea mare să fie absolut perfectă și este de înțeles dacă găsești numeroase lucruri de care să te plângi. Însă trebuie să ții minte că social media nu este locul potrivit să o faci.

În loc să postezi un mesaj pe Facebook când ești nervoasă pe [viitoarea ta soacră][1] sau pe patronul restaurantului unde va avea loc petrecerea de după nuntă, invită-ți prietenele la un pahar de vin și discută cu ele problemele de acest gen.

Probatul rochiei

Ai găsit în sfârșit [o rochie minunată][2] în care arăți absolut perfect și ești mai mult decât încântată de acest lucru. Îți vine să faci sute de poze pe care să le arăți tuturor pentru a vedea cât de încântător arăți, dar mai bine abține-te!

Te vei bucura mai mult dacă invitații vor rămâne cu gura căscată la nuntă decât dacă vei strânge o sută de like-uri la o fotografie nu foarte reușită făcută cu telefonul. Oricum, vei putea posta fotografii după nuntă, iar acestea cu siguranță vor arăta mult mai bine, fiind făcute de un profesionist.

Fotografia din baie

Știi pozele în care rochia miresei este ținută de prietenele ei în timp ce aceasta… își face nevoile? O mulțime de femei postează [poze][3] de acest gen, însă din păcate nu este nici amuzantă, nici elegantă. Uneori ne întrebăm cum de atâtea mirese cred că este o idee bună acest clișeu nereușit?

Poze din timpul nunții

În niciun caz nu posta poze sau statusuri în timpul nunții! Bucură-te de ziua cea mare, trăiește aceste momente de care îți vei aminti toată viața și lasă deoparte telefonul. Oricât de mult te-ai bucura că ai văzut-o din nou pe verișoara ta sau oricât de frumoase ar fi [decorațiile][4], nu face rapid niște poze pe care să le postezi imediat.

Noaptea nunții

Din momentul în care tu și soțul tău ați plecat de la restaurant pentru a petrece noaptea nunții împreună, închide telefonul și bucură-te de compania sa. Știm că ești foarte fericită că tocmai te-ai căsătorit, însă evită să faci poze romantice sau pasionale acum.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-ai-o-relatie-buna-cu-soacra-in-preajma-nuntii
[2]: https://www.miresici.ro/articole/rochia-de-mireasa-tip-sirena-trucuri-de-stil
[3]: https://www.miresici.ro/articole/fotografii-de-nunta-checklist-obligatoriu
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cum-decorezi-masina-la-nunta

Comments

comments

Lasă un răspuns