Esti aici
Femeia.ro > Promo > Noaptea noptilor

Noaptea noptilor

Încoronarea fiecărei nunți din filmele de Hollywood este cum el o trece pe ea pragul, cei doi se aruncă pe patul imens al unui apartament de lux, se sărută cu pasiune și fac cel mai grozav sex din viața lor (despre care ar vorbi generații întregi dacă asemenea lucruri s-ar povesti). Treaba e că scenariul ăsta se întâmplă doar în filme. În realitate, de cele mai multe ori lucrurile stau altfel.

Perechea de miri se împleticește mai mult sau mau puțin amețită într-o cameră de hotel decorată cu un gust îndoielnic, el se trântește pe pat îmbrăcat, iar ea fuge repede la toaletă să scape de ultimul coctail. Până se întoarce, el deja sforăie. În acest caz, poate că e mai bine să adormă și ea imediat și a doua zi să nu-și mai amintească niciunul prea bine cum au ajuns și ce-au făcut. Ca nu cumva să vi se întâmple și vouă scenariul numărul doi, avem câteva recomandări de care să țineți cont.

Fără așteptări nerealiste

În noaptea nunții este ca și în viață, dacă ai așteptări prea mari de la un anumit lucru și-ți faci iluzii despre cât de grozav va fi, riști să fii dezamăgit. Așa că cel mai important lucru este să cobori așteptările și să nu pui presiune nici pe tine, nici pe partener. Fie ce-o fi, veți fi împreună – la fel ca-n viață. Și dacă e să nu se lase cu sex sălbatic în noaptea nopților, nu e nicio tragedie, căci vă așteaptă multe nopți împreună de-acum încolo.

Păstrați-vă umorul

Absolut, dar absolut orice s-ar întâmpla în această noapte, fie că vă pierdeți cheia de la casă sau v-a încurcat hotelul rezervarea, fie că mama soacra face o criză de plâns și nu vrea să se despartă de fi-su sau că v-au răpit extratereștrii, păstrați-vă simțul umorului. Poate că pe moment e foarte iritant că lucrurile nu se desfășoară conform planului, însă tu știi foarte bine că umorul te ajută să treci peste orice. A vă amuza împreună pe marginea aventurilor nupțiale sudează relația. În plus, veți avea ce să povestiți de la nunta voastră.

Prima rezervare căsătoriți

Ar fi totuși bine să nu mergeți acasă după nuntă. Adică, treaba asta o faceți oricum în fiecare zi, să dormiți acasă. Pentru a marca evenimentul până la capăt, ar fi indicat să vă luați o cameră la un hotel sau, oricum, să dormiți altundeva decât acasă. Acest lucru crește libidoul și apoi dorința de apropiere. Poate o și personalizați pe gustul vostru, cu o șampanie, o căpșună, un trandafir sau ce vă face vouă plăcere. Dar nu e musai, căci, pe de altă parte, camerele de hotel austere pot fi și foarte excitante.

Pregătiri feminine

Un lucru trebuie să-ți fie cât se poate de clar. Indiferent ce veți face în noaptea asta, că e să vă iubiți pasional sau nu, tu trebuie să fii pregătită. Ceea ce înseamnă că vei fi la zi atât cu cosmetizarea părților intime, cât și cu „ambalajul“ lor, mai exact, vei purta niște desuuri hot, demne de eveniment – cu sau fără jartieră. Căci chiar dacă nu veți mai fi voi în stare de prea multă acțiune nocturnă, măcar vizual să se desfete și bărbatul tău.

Mergi pe ce cunoști

Bineînțeles că în noaptea nunții voastre puteți face ce vreți voi. Dacă aveți chef de experimente sexuale, dacă vrei să-i faci striptease sau altă nebunie, n-aveți decât să încercați – orice e permis. Totuși, experimentele poartă cu ele și un anumit grad de risc, ele pot eșua lamentabil. Așa că, dacă vrei să mergi la sigur că iese bine, aplică rețeta clasică. Oricum, pentru joculețe erotice aveți încă o viață întreagă de nopți înaintea voastră. Ba nu, de fapt, aveți timp doar până când veți face copii.

Menține focul pasiunii

Poate că sunteți oricum genul care face asta în mod normal, dar poate că nu și atunci vă va ajuta. Ziua în care va fi nunta e lungă, plină de invitați, rude și prieteni, neprevăzut, haos, stres. Și când ești agitată și ai nevoie de susținere, cine te consolează cel mai bine? Omul tău! Doar că amândoi aveți alte îndatoriri, nu-i timp de ținut în brațe și mângâiat pe cap. Pentru că și el are nevoie de susținerea și aprobarea ta în aceeași măsură ca și tine, faceți-vă timp, printre picături, pentru o îmbrățișare, o privire, o atingere, care să vă calmeze reciproc și să vă confirme că totul e în regulă, totul este sub control. Apropierea asta va fi un soi de preludiu pentru noapte.

Nu vă faceți criță

Chiar dacă nu sunteți consumatori de alcool, sau poate tocmai din cauza asta, e posibil ca în noaptea nunții să vă chercheliți un pic. Motivul sunt nenumărații invitați care vor să ciocnească un păhărel cu mirii. Și ce faci? Refuzi o dată pe motiv că nu consumi alcool, refuzi a doua oară, la un moment dat cedezi auzind din toate părțile că „Odată-n viață se căsătorește omul!“. Ei bine, că ești sau nu consumator de alcool, important e să te hidratezi bine, să bei mereu și apă, multă apă. Ai grijă să facă și el la fel, căci altfel îți adoarme în timpul actului.

Abțineți-vă o vreme

La fel ca și în cazul sportivilor, dacă vrei performanță, sunt indicate câteva zile de abstinență înainte de eveniment. Știm, știm că dragostea e mare și pasiunea neîmblânzită. Dar dacă vă impuneți să faceți o lună de pauză îninte de noaptea nunții, fiți siguri că veți avea un chef nebun de amor, oricât de obosiți veți fi. Va fi poate la fel de bine ca atunci când ați făcut-o prima oară, doar că de data asta va fi „prima oară cu acte-n regulă“.

„Amânat“ nu înseamnă „anulat“

În cazul în care chiar nu reușiți să petreceți noaptea împreună dintr-un motiv sau altul, în cazul în care adormiți frânți de oboseală, în cazul în care nu scăpați de musafiri, aveți bilet deja în luna de miere sau, cum spuneam mai sus, v-au răpit extratereștrii, atunci nu e nicio tragedie dacă mărețul sex nu se consumă în noaptea nunții. A doua zi dimineață, pe relaxare, e și mai plăcut!

Comments

comments

Lasă un răspuns