Esti aici
Femeia.ro > Promo > Noile date de desfășurare ale Bucharest FAMILY & 10K și Bucharest HALF MARATHON 2020

Noile date de desfășurare ale Bucharest FAMILY & 10K și Bucharest HALF MARATHON 2020

Având în vedere că situația actuală nu oferă certitudinea desfășurării primelor două evenimente – Volkswagen Bucharest HALF MARATHON și UNIQA Asigurări Bucharest FAMILY & 10K – în condiții de siguranță, la datele anunțate inițial (9-10 mai, respectiv 30 mai),

noile date de desfășurare vor fi, după cum urmează:

UNIQA Asigurări Bucharest FAMILY & 10K: 22 august, respectiv

– Volkswagen Bucharest HALF MARATHON: weekendul 5-6 septembrie.

Data de desfășurare a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON rămâne neschimbată – weekendul 10-11 octombrie.

În cazul celor două evenimente amânate, toate înscrierile efectuate până în acest moment rămân în continuare valabile, alergătorii fiind automat transferați la noile date (22 august, respectiv 5-6 septembrie).

Pentru situația în care noile date de desfășurare ale competițiilor Bucharest RUNNING CLUB sunt incompatibile cu planurile personale ale unora dintre alergătorii deja înscriși, aceștia au la dispoziție următoarele opțiuni:

transferarea taxei către aceeași cursă, la ediția din 2021 a aceluiași eveniment (8-9 mai 2021, pentru Volkswagen Bucharest HALF MARATHON, respectiv 29 mai 2021, pentru UNIQA Asigurări Bucharest FAMILY & 10K);

transferarea taxei către un alt alergător, fără nicio taxă  suplimentară de procesare.

În oricare dintre cazuri, este necesară transmiterea pe e-mail a solicitării la adresa info@abrc.ro, cu minimum 60 de zile înainte de data anunțată pentru desfășurarea competiției la care sunt înregistrați.

“Respectăm și susținem decizia de reprogramare a competiției, menținându-ne optimismul că, până atunci, lucrurile vor intra în normalitate. Să ne auzim cu bine și, neapărat, sănătoși!” a declarat Anelise MÂNDRU, Marketing &Communication Manager, Volkswagen.

“Ne bucurăm să fim alături de Asociația Bucharest Running Club pentru al cincilea an consecutiv. Împreună, continuăm să sprijinim educația pentru un stil de viață sănătos și echilibrat prin sport, în calitate de sponsor oficial al evenimentului UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k. De fiecare dată, alergătorii au dat dovadă de multă perseverență și voință, energie pe care suntem încrezători că o vom regăsi și la ediția de anul acesta. Până atunci, lansăm către toți provocarea să rămână responsabili și creativi pentru a găsi cele mai bune modalități de a se menține  sănătoși și în formă acasă, în familie” , Nadia PIETREANU, Director Marketing și Strategie Dezvoltare Vânzări, UNIQA Asigurări.

„Traversăm cu toții o perioadă complicată, pe care o putem depăși cu bine doar rămânând uniți. Suntem sponsori ai Maratonului București și parteneri ai Bucharest RUNNING CLUB de 12 ani și împreună am reușit să organizăm pentru alergătorii din România și din străinatate unele dintre cele mai memorabile curse de alergare. Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem la start și anul acesta. Până atunci, recomandarea noastră este să vă antrenați în propriile locuințe și să aveți grijă de sănătatea voastră și de a celor din jur”, declară Corina VASILE, Director de Comunicare și Relații Publice, Raiffeisen Bank România.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns