Esti aici
Femeia.ro > Promo > Nu lăsa distracția la voia întâmplării!

Nu lăsa distracția la voia întâmplării!

Nu lăsa distracția la voia întâmplării! Trubaduro lansează „Random”, un joc unic in România  

Trubaduro, hub de entertainment on the go, lansează pe 18 aprilie, la Unirea Shopping Center, o experiență LIVE unică în România, sub forma unui joc. Random – jocul jocurilor este o combinație de quiz-uri de cultură generală, logică, perspicacitate, puzzle-uri fizice, probe de echipă și jocuri în duel.

„Ne-am dorit să creăm un joc prin care să ascuțim spiritul competitiv, iar participanții să-și poată cunoaște mai bine prieteni, familia, colegii de birou, într-un mod distractiv. Random înseamnă o oră și jumătate de joc care îmbină abilități de logică, lucru în echipă și strategie. Pe 18 aprilie, în exclusivitate, la etajul 4 din Unirea Shopping Center, în inima Bucureștiului, Random – jocul jocurilor este gata să înceapă și promite entertainment 100%. ” – a declarat Paul Cioc, co-fondator Trubaduro.

Primele două jocuri vor avea lor în zilele de joi (18 aprilie și 25 aprilie), urmând ca datele viitoare exacte să fie anunțate pe parcurs. Rezervarea locurilor de face prin contact direct cu Trubaduro, pe site, Facebook & Instagram.

Jocul Random este realizat cu sprijinul BCR LEASING, iar premiile pentru primele ediții sunt asigurate de crama-boutique Alira.

Site: www.trubadu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/TrubaduroRomania/

Instagram: https://www.instagram.com/trubadu.ro/

Comments

comments

Lasă un răspuns