Esti aici
Femeia.ro > Promo > Nunta de inchiriat: avantaje si dezavantaje

Nunta de inchiriat: avantaje si dezavantaje

Industria de închiriere a obiectelor pentru nuntă a luat tot mai mult avânt în ultima vreme. Dacă mai demult miresicile obișnuiau să închirieze doar [*mijlocul de transport pentru ziua nunții*][1], în ziua de astăzi oferta este mult mai variată.

Rochii de mireasă de închiriat. Dacă îți dorești un anumit model de rochie de mireasă și nu îți permiți să îl cumperi, varianta de a-l închiria începe să devină tot mai atrăgătoare. Poți avea astfel rochia mult visată la un preț mult mai accesibil. Cu toate astea, „chiria” nu este deloc simbolică, din contră, te poate ajunge cam cât ar costa o rochie mai accesibilă, pe care ai putea la rândul tău să o vinzi mai târziu. Cert este că în ambele situații nu vei mai purta și a doua oară aceeași rochie!

[*Ce faci cu rochia de mireasa dupa nunta?*][2]

Ce ai alege, deci, să închiriezi fără prea mare bătaie de cap rochia dorită sau să cumperi una mai ieftină pe care să încerci să o vinzi după nuntă?

Decorațiunile de închiriat pentru nuntă. De la diverse modele de scaune și huse, până la decorațiunile pentru mese și până la recuzita pentru panoul tematic de pozat sau pentru ședința foto, oferta este extrem de variată.

[*7 idei inedite pentru decoratiunile de pe masa*][3]

Majoritatea saloanelor de evenimente dispun de decoruri variate dar tu vrei să îți impresionezi invitații cu altceva? Nimic mai simplu, mai ales dacă bugetul nu este o problemă. Poate că nu te costa foarte mult „chiria”, dar trebuie să plătești și o garanție, care este destul de ridicată. În plus, nu de puține ori ajung să se strice obiectele închiriate… în funcție de norocul fiecăruia. Ești dispusă să îți asumi acest risc?

[*Cum sa reduci cele mai mari costuri ale nuntii?*][4]

Dacă cineva ți-ar putea garanta că vei putea înapoia toate obiectele închiriate pentru ziua nunții, poate că nu ar fi o decizie atât de greu de luat. Dar nimeni nu poate să o facă și probabil că tu vei fi stresată în timpul evenimentului și vei păzi toate acele decorațiuni spectaculoase dar fragile!

Costurile de organizare a nunții sunt și așa destul de rdicate fără să punem la socoteală și costul chiriei pentru diverse decorațiuni, așa că înainte de a lua o decizie fă-ți un calcul realist să îți dai seama dacă îți permiți acest cost suplimentar.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/transportul-in-ziua-nuntii
[2]: https://www.miresici.ro/articole/ce-faci-cu-rochia-de-mireasa-dupa-nunta
[3]: https://www.miresici.ro/articole/7-idei-inedite-pentru-decoratiunile-de-pe-masa
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-reduci-cele-mai-mari-costuri-ale-nuntii

Comments

comments

Lasă un răspuns