Esti aici
Femeia.ro > Promo > Nunta perfectă pentru fiecare semn zodiacal în parte

Nunta perfectă pentru fiecare semn zodiacal în parte

Căsătoria este cel mai important eveniment din viaţa unui om şi există destul de multe persoane care se ghidează după zodiac şi după horoscopul dragostei înainte de a-şi alege partenerul. Acest lucru poate să dezvăluie anumite caracteristici ale fiecărei zodii şi analiza unui horoscop dragoste 2018 poate să ofere informaţii utile pentru o relaţie cât mai plăcută.

Un prim pas pentru o relaţie perfectă este o nuntă perfectă, aşadar, cei care doresc să îi ofere partenerului o seară de neuitat trebuie să ţină cont de horoscopul dragostei (aici, de ex) pentru fiecare zodie, care spune următoarele lucruri, enunţate de cei de la horoscop.onlines.ro.

Nunta ideală pentru un berbec

Berbecii sunt oameni activi care îşi doresc o nuntă inedită, cu o mulţime de întâmplări memorabile. Astfel, glumele spumoase, concursurile incendiare şi dansurile cu toţi prietenii sunt mai mult decât necesare dacă unul dintre parteneri este berbec.

Dacă nunta este în România, nu trebuie să lipsească furatul miresei, negocierea şi răscumpărarea acesteia. În ceea ce priveşte muzică, aceasta trebuie să fie cât mai dinamică şi să scoată pe toată lumea la dans.

Nunta ideală pentru un Taur

Taurii sunt la polul opus. Aceştia prefera petrecerile rafinate, pline de lux şi discreţie. Nunta unui nativ din această zodie trebuie să fie pusă la punct până în cel mai mic detaliu, iar elementele mărunte contează enorm: veselă, preparatele culinare şi băutura fină.

Deşi îşi doresc o nuntă de lux, taurii sunt destul de zgârciţi, aşadar, vor dori să nu plătească mult. Cu siguranţă, taurul este destul de greu de mulţumit, însă dacă este mulţumit va porni cu dreptul în relaţie.

Gemenii şi nunta perfectă pentru ei

Un nativ din zodia gemeni va fi mai mult decât mulţumit dacă va avea o nuntă tematică, cu un scenariu bine pus la punct. Gemenii sunt creativi, aşadar îşi doresc să îşi pună creativitatea la încercarea în propria nuntă. Orice nativ din această zodie se va implica şi va aduce acel lucru inedit în organizarea propriei nunţi. Dacă este lăsat, rezultatele pot fi cu adevărat impresionante.
Momentul cu adevărat frumos poate să fie imediat după nuntă, în luna de miere. Pentru a face un geamăn fericit, este suficient să îl duci într-un loc exotic.

Ce îşi doresc racii de la nunta perfectă?

Orice femeie din zodia rac visează la momentul în care va deveni mamica şi orice bărbat abia aşteaptă liniştea din timpul căsniciei. Pentru nativii acestei zodii este important ca toată lumea să fie prezentă şi că amintirile să fie cât mai bine captate. Tocmai de aceea, este important să se angajeze un fotograf excelent.

Orice rac iubeşte tradiţiile şi se ataşează de lucruri, aşadar este posibil să apară la nunta elemente moştenite de la strămoşi îndepărtaţi.

Leii iubesc nunţile efervescente, cu multă distracţie

Dacă se doreşte mulţumirea unui leu, este suficient să i se ofere o nuntă cât se poate de plină de distracţie. Dacă racii sau gemenii vor face tot posibilul că invitaţii să se simtă bine, leii se vor simţi ei bine şi vor exalta. Aceştia nu trebuie să se plictisească pentru a se bucura din plin de eveniment. Cu siguranţă, evenimentele inedite, cum ar fi concursurile de karaoke, pot juca un rol important în nunta unui astfel de nativ.

Nunta perfectă pentru nativul Fecioară

Fecioarele sunt foarte prudente şi practice, aşadar, nu vor dori o nuntă de amploare. De regulă, o fecioară va fi mulţumită dacă nunta este una practică, în care sunt prezenţi doar cei apropiaţi. Indiferent de dimensiunile nunţii, un eveniment organizat de o fecioară va fi perfect, deoarece aceasta are simţ practic excelent şi are capacitatea de a administra foarte bine bugetul.

Ce îi place Balanţei?

Balantele iubesc ţinutele de nuntă, aşadar, atunci când se căsătoreşte un prieten sau o prietenă ce poartă acest semn zodiacal nu ar fi de mirare că ţinuta să fie obligatorie. Este cel mai important eveniment din viaţa lor, aşadar, totul este la superlativ, începând cu ornamentele şi terminând cu micile detalii, cum ar fi fetele de masă şi veselă. Balantele nu sunt întotdeauna hotărâte, însă sunt perfecţioniste, aşadar, o nuntă perfectă este cea în care sunt ajutate să ia deciziile cele mai înţelepte.

Nunta ideală pentru Scorpion

Scorpionii iubesc nunţile care ies din rutină. Cu siguranţă, acest semn zodiacal nu va aprecia prea mult nunta tradiţională şi va încerca să găsească variante pentru a surprinde. Dacă se poate, organizarea de farse, concursuri interesante şi evenimente inedite va încânta pe deplin nativul scorpion şi îl va face cât se poate de fericit.

Săgetătorul şi nunta lui perfectă

Nunta săgetătorului trebuie să fie cel mai mare eveniment din seara respectivă. Cu siguranţă, acestei zodii îi place să se dea în spectacol şi să îşi invite toţi prietenii când face asta. Pentru a-i organiza nuntă perfectă, este suficient să fie invitaţi toţi prietenii şi să fie organizate momente cu atenţie maximă la detalii. Săgetătorii au grijă de toţi invitaţii şi cu siguranţă nu vor uita pe nimeni. Aceasta zodie iubeşte să se ocupe de absolut tot, în persoană.

Capricornul, o fire practică şi romantică

Capricornii sunt romantici şi foarte practici, iar nunta unui astfel de nativ este planificată în detaliu, cu mult timp înainte. O nuntă perfectă pentru capricorn este o nuntă cu sute de invitaţi şi cu momente solemne şi memorabile.

Ce aşteaptă vărsătorul de la nunta perfectă?

Vărsătorii sunt printre cei mai puţin pretenţioşi nativi din zodiac. Aceştia nu au nevoie de foarte multe detalii şi aranjamente, însă pun foarte mult preţ pe starea de spirit a fiecărui invitat în parte. Astfel, dacă toată lumea se simte bine, vărsătorul este cât se poate de fericit şi se poate bucura de eveniment.

Nunta ideală pentru Peşti

În cazul peştilor, nuntă perfectă este cea care are din plin romantism şi tandreţe. Nu este de mirare că mârâi să lanseze porumbei albi în aer şi lampioane zburătoare, care să fie purtătoare de dorinţe. Peştii sunt superstiţioşi, aşadar vor respecta în detaliu toate tradiţiile.

Chiar dacă nunta este un eveniment în care invitaţii sunt importanţi, peştii vor avea nevoie şi de momente în care să petreacă singuri, alături de partener.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns