Esti aici
Femeia.ro > Promo > O linguriţă cu miere

O linguriţă cu miere

Mierea de albine este un dar, iar iarna este alimentul ideal. Se poate spune că mierea de albine are gust de iarnă, iar a manca miere, iarna este unul din cele mai bune gesturi pentru sănătatea ta. Mierea de albine este cel mai eficient şi mai sănătos energizant natural. O linguriţă cu miere este balsam pentru minte şi trup, şi asta cu doar 22-30 de calorii atâtea câte se află într-o linguriţă cu miere.

O linguriţă de miere, înainte de culcare, te va ajută să dormi bine şi să te trezeşti odihnit şi în formă, pentru că mierea asigură necesarul de energie pentru creier, în timpul nopţii.

Mierea are capacitatea de a îmbunătăţii eficientă sistemul imunitar şi creşte capacitatea organismului de a face faţă bacteriilor şi virusurilor specifice perioadei reci a anului. În plus, mierea are efect antibacterian atât intern, cât şi extern, ajutând organismul să se vindece mai repede. Este excelentă în tratarea herpes-ului, a ezemelor şi a articulaţiilor dureroase. Conţinutul special de vitamine, minerale, aminoacizi şi bioflavonoide te feresc de toate neplăcerile iernii.

O linguriţă cu miere dimineaţa este ca o pilulă de energie care te va pune în funcţiune cu maximă eficinţă şi spor pentru toată ziua.

Mierea este ideală în cursul dietelor pentru slăbit. Există chiar şi o dietă cu miere care te poate ajuta să scapi d ecâteva kilograme în plus. Mierea are un excelent efect laxativ şi diuretic ajutând eliminarea excesului de apa din organism ceea ce o face eficientă dacă vrei să slăbeşti.

Un efect special pe care îl are o linguriţă cu miere este acela de a preveni şi combate balonarea şi o face cu eficienţa unor medicamente de sinteză pline de chimicale. O lingurită cu miere dizolvată în jumătate de pahar cu apă şi baută cu înghiţituri mici când estoi balonată calmează problema în cateva minute. Poţi să foloseşti preventiv mierea înainte de masă.

Mierea întreţine floră bacteriană şi previne ulcerul gastric. Mierea hrăneşte creierul aproape instantaneu, că urmare a proporţiei ideale dintre fructoză şi glucoză.

În perioadă sezonului rece, mierea trebuie să fie nelipsită din dietă, fiind o reală sursă de sănătate şi vitalitate. Sunt recomandate două linguriţe de miere pe zi, una dimineaţă şi una seară, pentru a profită de toate beneficiile.

Foloşeşte miere polifloră, miere de salcâm sau miere de floarea soarelui. Alternează la fiecare două-trei săptămâni tipul d emiere consumat. O astfel de cură este un imens beneficiu pentru sănătate şi poate ameliora substanţial neplăcerile pe care le provoacă alergia de primăvară, dar numai dacă mierea consumată este făcută de albine care trăiesc în acelaşi aeral cu tine.

Afla aici alte tratamente excelente cu miere

Sursa foto:pixabay.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns