Esti aici
Femeia.ro > Promo > O nouă soluţie ca să-l scapi de colici!

O nouă soluţie ca să-l scapi de colici!

Colicile abdominale sunt o stare fiziologică normală, comună bebeluşilor în primele 3-4 luni de viaţă, indiferent dacă sunt hrăniţi cu lapte matern sau nu. Durerea cauzată de colici apare brusc şi este însoţită de plâns excesiv. Episoadele se repetă de mai multe ori în timpul zilei, mai ales după-amiaza târziu şi în timpul nopţii, fără a avea un motiv specific precum: foame, oboseală, temperatură ridicată sau nevoia de schimbare a scutecului.
 
Momentele de irascibilitate şi plans necontrolat pot fi însoţite de încordarea şi flexarea picioruşelor la piept, înroşirea sau învineţirea feţei. Diareea, vărsăturile, febra nu reprezintă simptome ale colicilor. Dacă bebeluşul tău are unul dintre aceste simptome sau dacă nu eşti sigură că suferă din cauza colicilor, consultă medicul.
 

Cum te susţine Infacol?

Infacol® este o suspensie orală care ajută la eliberarea gazelor şi calmează colicile abdominale ale bebeluşilor.
Ingredientul activ din produsul Infacol este simeticona, un antiflatulent care favorizează contopirea micilor bule de gaz captive şi formarea unor bule mai mari pe care bebeluşul le poate elimina mai uşor. Astfel, utilizat inaintea fiecărei mese a bebeluşului, Infacol® ajută la eliberarea gazelor şi calmează colicile abdominale ale bebeluşilor.
• Se poate administra din prima zi de viaţă a bebeluşului
• Este sigur şi bine tolerat, nu conţine zahar, alcool sau coloranţi
• Uşor de administrat, datorită pipetei dozatoare – se administrează bebeluşului 1 pipeta = 0,5 ml, înainte de fiecare masă
• Are o aromă plăcută, de portocale 
• Nu necesită preparare prealabilă
 
Infacol® trebuie utilizat timp de câteva zile pentru a obţine cele mai bune rezultate. Continuarea utilizării Infacol® poate ajuta la prevenirea acumulării de gaze.
Infacol® este un dispozitiv medical, disponibil în farmacii. Citiţi cu atenţie prospectul.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns