Esti aici
Femeia.ro > Promo > O petrecere a burlacitelor… ca la carte

O petrecere a burlacitelor… ca la carte

De mîine (sau poimîine) vei conjuga mai toate verbele la plural. Se încheie un episod din viaţa ta şi începe unul nou, mult mai interesant. Aşa că ai tot dreptul să sărbătoreşti trecerea asta cum vrei tu. Da, aşa e, trebuie să îţi faci somnul de frumuseţe ca să arăţi mai bine ca niciodată! Treaba ta, dar vei rata o petrecere unică în viaţa ta.

O seară de neuitat. Aşa trebuie să fie petrecerea ta. Să te relaxezi, să te distrezi şi să te simţi în largul tău. Nunta e cu totul altceva, ca şi celelalte ocazii în care ai sărbătorit împreună cu familia. E seara ideală în care poţi să-ţi faci de cap şi, de ce nu, să încerci şi chestii pe care nu le faci în mod obişnuit. Îţi propunem un ritual şi-ţi garantăm că vei fi încîntată:

O baie relaxantă. Pînă sosesc prietenele tale, fă o baie fierbinte: cu săruri aromate şi lumînări parfumate. Ultimul lucru care-ţi lipseşte în seara asta e să fii încordată. Toarnă-ţi şi un pahar de şampanie, te va ajuta să te relaxezi, şi lasă-te abandonată în cadă vreo jumătate de oră. Ai putea să nu te gîndeşti la nimic în tot intervalul ăsta, ci doar să închizi ochii şi să-ţi imaginezi cum vei fi în ziua nunţii tale.

Muzică şi frumuseţe. După ce ieşi din cadă şi începi ritualul de înfrumuseţare (ar fi bine să nu-ţi chinui tenul cu prea multe farduri, pentru ca în ziua nunţii să arăţi proaspătă), pune-ţi un CD cu muzica preferată. Poţi să faci şi play-back dacă vrei, însă nu-ţi obosi glasul prea tare. Îmbracă-te lejer (dar sexy) şi mai ales încalţă-te în ceva comod, să n-ai surprize că nu-ţi mai intră pantofii albi în picioare dup-atîta dans la petrecere!

O masă uşoară. Azi n-o să găteşti nimic! Dacă te-ai pus de acord cu prietenele tale să se ocupe de mîncarea pentru petrecere, bine, dacă nu, în nici un caz n-o să te transformi în gazdă în adevăratul sens al cuvîntului. Poţi eventual ieşi cu ele într-un local elegant în care să mîncaţi o salată, pentru ca mai apoi să daţi undă verde pentru petrecere. În plus, dimineaţă cînd te vei trezi, numai de farfurii murdare nu vrei să dai.

It’s party time! Muzică (poate chiar un film bun de comedie), un program de karaoke (aşa vei şti la ce să te aştepţi mîine din partea prietenelor tale), bomboane fine şi prăjituri, şampanie şi lichioruri (indiferent de cît te-ar îndemna fetele să-ţi faci de cap cu băutura, ai grijă la cantităţi şi mai ales la combinaţii, să nu te doară capul mîine-n zori)… toate astea ar trebui să vă aştepte acasă sau în localul ales pentru petrecerea ta. Bine, şi un stripper, dacă nu cumva le-ai dat interzis fetelor la astfel de iniţiative. L-ai chemat singură? Mare curajoasă ai fost! Probabil ai aflat că şi viitorul tău soţ va avea parte de acest „tratament”, nu? Nu-i poţi rămîne… datoare.

Somn uşor! Dacă ai ales să faci petrecerea chiar în ajunul nunţii, nu va dura prea mult. Poate era mai bine cu două-trei zile înainte. În fine, nu vei fi nevoită să te străduieşti prea tare să închei petrecerea, că şi prietenele tale vor dori să arate bine mîine. Un somn bun şi adînc te desparte de ziua cea mare. Tot patul e al tău – dacă ai ales să respecţi tradiţia şi să dormi singură în ajunul nunţii. O să adormi buştean după aşa o agitaţie!

El ce-o face, „sărăcuţul”? Desigur, în tot timpul ăsta, cît tu te simţi bine cu amicele tale, iubitul tău are parte de petrecerea lui. Te roade curiozitatea să vezi pe unde e şi ce face şi mai ştii şi că va avea parte de-o surpriză… care se dezbracă?
PONT: Rezistă! Nu-l suna – să nu se simtă controlat -, în mod sigur o va face el mai tîrziu, ştiind că şi tu eşti în culmea distracţiei. Cînd îţi va telefona, nu-l lua la întrebări, spune-i doar că ţi-e dor de el deja şi că abia aştepţi să-i fii mireasă! Asta îl va ajuta să nu se lase antrenat în „jocurile” prietenilor lui.

Te dezgustă striptease-ul masculin? Atunci fă bine şi spune-le prietenelor tale că nu-ţi doreşti asta la petrecerea ta (deşi poate n-ar trebui să le strici „surpriza”)! Ok, stabileşti de la bun început că nu vrei să „presteze” special pentru tine, dar poate fi distractiv! Mai gîndeşte-te…

O ultimă… dorinţă? Obicei „tradiţional” de doar cîţiva ani încoace, petrecerea burlacilor este un eveniment menit să marcheze trecerea de la celibat la viaţa de cuplu cu acte-n regulă. Bărbaţii sînt cei mai entuziasmaţi cînd vine vorba de acest eveniment, pentru că trebuie –zic ei -, să ude cum se cuvine ultima zi de „libertate”. Şi, chit că vor mai avea parte de astfel de seri de pomină, doar asta e „petrecerea burlacilor”, restul vor fi nevinovatele ieşiri cu băieţii la bere. Este, aşadar, o seară specială ţi pentru el! Exclusiv masculină? Aproape… pentru că, de multe, ori, şugubeţii prieteni ai mirelui găsesc că cel mai nimerit cadou e… fata din tort sau, mă rog, doar… fata. Da, ei angajează o stripteuză, pentru că de mîine lui nu-i mai permite statutul. Deci aşa…!

Chestia cu stripteuza sună oarecum a… răzbunare! Exact, gaşca lui îţi „plăteşte” cu vîrf şi-ndesat faptul că eşti responsabilă de „răpirea” unui membru marcant al găştii lor. E o greşeală să-ţi învinuieşti iubitul pentru asta. Ai încredere în el, că doar îl iei de bărbat, nu?

Comments

comments

Lasă un răspuns