Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) 3 avantaje pe care ți le oferă o florărie online în București

(P) 3 avantaje pe care ți le oferă o florărie online în București

florarie online

Un buchet de flori poate fi un cadou ideal pentru o zi de naștere. Totuși, pentru a colinda orașul în căutarea unuia, este necesar să dispui de suficient timp liber. Din fericire, există o alternativă mai simplă. Apelează la o florarie online Bucuresti și vei putea face această achiziție în orice moment, chiar dacă magazinele fizice sunt închise sau ai mult de lucru. În plus, beneficiezi și de alte 3 avantaje. Iată care sunt acestea!

 

1. Disponibilitate largă de produse

Alegerea unui buchet dintr-o florărie clasică poate reprezenta o adevărată provocare, deoarece sunt disponibile doar câteva modele și ceea ce îți dorești nu se află întotdeauna pe stoc. Pe de altă parte, mediul online îți oferă acces la o gamă largă de opțiuni.

Spre exemplu, poți cumpăra un buchet de trandafiri roz și alstroemeria. Acesta este ideal pentru o amică, deoarece conține 23 de flori, este legat cu crenguțe de salal și are ambalajul format din rafie naturală.

Vrei să oferi flori soției tale? Alege un buchet de culoare roșie, compus din 6 lalele, 5 trandafiri și 2 hypericum. O altă opțiune sunt aranjamentele florale cu orhidee și iriși. O florărie online în București care dă dovadă de seriozitate îți pune la dispoziție variante adaptate pentru orice buget, inclusiv modele sub formă de tort sau inimă. Indiferent de preferințe, poți crea o felicitare pe care să o atașezi la pachet în mod gratuit. Aceasta se completează în formularul de comandă, iar apoi este rescrisă de către un angajat.

2. Consiliere profesională

Dacă nu te pricepi la flori și ai nevoie de câteva sfaturi înainte de a face această achiziție, nu trebuie decât să trimiți un email sau să apelezi numărul de telefon pus la dispoziție de către orice florărie online București. Astfel, un consultant va lua legătura cu tine și îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Acesta cunoaște semnificațiile florilor și te poate ajuta să iei decizia potrivită mai ușor. Asigură-te că produsele comandate sunt fotografiate recent și că beneficiezi de drept de retur, în cazul în care acestea nu arată conform așteptărilor.

3. Livrare la distanță

Dacă ești plecat în străinătate sau ai agenda încărcată, probabil ți-e imposibil să te prezinți la aniversare. Totuși, o florărie online București îți garantează faptul că buchetul tău ajunge în timp la destinație. Șoferii cunosc traseele și îți oferă șansa de a urmări în timp real livrarea comenzii.

Multe branduri lucrează cu diverse firme de curierat, însă cel mai bine ar fi să alegi pe cineva care transportă totul personal. Motivul constă în faptul că florile sunt produse fragile și mașinile în care sunt așezate trebuie să dispună de aerisire și de alte elemente necesare pentru susținerea lor în siguranță.

Cum să alegi cea mai bună florărie online în București?

Dacă urmează ziua de naștere a unei persoane apropiate, probabil îți dorești să-i dăruiești acesteia un buchet de flori. Un astfel de cadou este ideal pentru a trezi emoții și pentru a transforma experiența într-o amintire plăcută.

Florăriile online îți pun la dispoziție o gamă largă de opțiuni la prețuri accesibile. Ține cont de preferințele persoanei care primește acest cadou și vei putea alege modelul potrivit!

Text: PR 

Foto: PR (unsplash.com)

Comments

comments

Lasă un răspuns