Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Alege cadoul potrivit de Ziua Internațională a Femeii

(P) Alege cadoul potrivit de Ziua Internațională a Femeii

ziua femeii

Martie se apropie cu pași repezi, iar Ziua Femeii este un moment aparte pentru reprezentantele sexului frumos. Din păcate, unul dificil pentru bărbați, care nu știu ce trebuie să facă pentru a reuși să găsească acel cadou perfect. Nu-ți face griji, suntem aici pentru a-ți oferi informațiile de care ai nevoie.

Cine este femeia căreia îi faci cadoul

Da, este destul de dificil să găsești cadouri femei care să fie apreciate așa cum trebuie, dar nu imposibil. Înainte de a porni ”la atac”, gândește-te bine cine este femeia căreia urmează să îi fac cadoul: este mama, iubita, soția, prietena, șefa ta? De aici pornești în căutarea ta de a găsi cadoul potrivit pentru ea.

Ce relație ai cu femeia respectivă

Sunt multe idei de cadouri de 8 martie pentru femei, așa că încearcă să te liniștești. Sigur vei găsi ceva menit să o impresioneze. Gândește-te bine însă ce relație ai cu femeia respectivă, pentru că altfel alegi un dar pentru o persoană pentru care ai cele mai alese sentimente, și altfel o faci pentru altcineva cu care ai o relație profesională, de exemplu.

ziua femeii

Care este bugetul tău pentru cadoul de 8 martie

Chiar dacă se spune că un cadou nu poate fi evaluat material, hai să fim totuși sinceri: nu este gratuit pentru tine, cel care îl oferi. Așa că dacă vrei ca să oferi un cadou de 8 martie potrivit, dar care nici să nu te lase cu buzunarele goale, alege-ți un buget în care să te încadrezi, și îți va fi mai ușor să găsești ceva în funcție de finanțele disponibile.

Ce reacție aștepți de la o femeie?

Atunci când te gândești la un anumit cadou pentru femeia din viața ta, de regulă aștepți o anumită reacție din partea ei. Așa că, pe cât posibil, dacă vrei să ai parte de ceea ce ți-ai imaginat, încearcă să gândești un pic ca Ea, acea persoană deosebită. Ține cont de personalitatea ei, de preferințele sale și atunci și reacția ei va fi cea pe care ți-o dorești.

Fă o impresie pozitivă de lungă durată

Un cadou de 8 martie trebuie să fie unul special, care să exprime cel mai bine sentimentele pe care tu i le porți. De aceea, încearcă prin darul tău să faci o impresie pozitivă de lungă durată. Pentru a-ți fi mai ușor, avem și noi câteva sugestii despre ce ar putea fi un cadou de Ziua Femeii potrivit.

ziua femeii

Flori

Da, femeile iubesc florile, și se vor bucura de fiecare dată când primesc. Pentru că este un moment special, alege un aranjament floral deosebit, și nu vei eșua lamentabil.

Bijuterii

Nu asocial automat bijuteriile cu inelul de logodnă. Sunt atât de multe piesele prin care poți surprinde plăcut o femeie: un lănțișor fin cu pandantiv, o brățară, o broșă sau o pereche de cercei.

Scrisoare de mulțumire

Un aranjament floral aparte, precum și o scrisoare de mulțumire pentru tot ce a adus ea în viața ta este un cadou surprinzător, și în același timp unul perfect pentru cele mai multe dintre femei.

O zi de răsfăț

Oferă-i cadou femeii speciale din viața ta o zi de răsfăț: la salonul de înfrumusețare, la Spa, masaj, sau acasă, în timp ce tu îi satisfaci toate dorințele. Sună bine, nu-i așa? În plus, nu-ți face griji, nu vei trudi toată ziua doar la spălatul vaselor, ci vei primi și răsplata pentru efortul tău!

Sunt doar câteva sugestii de daruri cu care poți surprinde plăcut acele persoane din viața ta, de Ziua Femeii. Evident, tu poți alege orice altceva, cu condiția să o faci din inimă! Doar așa ești sigur că ai ales cadoul perfect!

 

Sursă foto: Pexels

Comments

comments

Lasă un răspuns