Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Aranjamente și buchete de lalele – cele mai frumoase flori ale primăverii pot fi pe biroul tău

(P) Aranjamente și buchete de lalele – cele mai frumoase flori ale primăverii pot fi pe biroul tău

lalele rosii

Suntem în plin sezon de primăvară, iar lalelele ocupă primul loc în topul celor mai căutate flori. În această perioadă emoția naturii se transpune și în noi și ne este transmisă cu ajutorul florilor care impresionează prin culoare, parfum și formă. Pentru pasionații de flori, primăvara este anotimpul mult așteptat pentru că în această perioadă ne bucurăm de noi tipuri de flori dintre cele mai spectaculoase.

Lalelele sunt flori frumoase care induc o stare de spirit bună și mereu optimistă. Acestea se găsesc în numeroase culori și combinații cromatice, ceea ce le face ideale pentru a fi prezente la evenimente și petreceri speciale. Astăzi vom vorbi și noi tot despre ele. Ce semnifică lalele și cui le poți dărui, vei afla citind acest articol. Și, pentru că suntem siguri că există o femeie specială în viața ta, la final poți alege opțiunea de livrare flori in Bucuresti  pusă la discreție de către florăria Maison d`Or.

Semnificația lalelelor

Varietatea cromatică ajută lalele să bucure sufletul atunci când sunt transpuse în aranjamente florale deosebite sau în buchete de flori pline de culoare și bucurie. În primul rând, lalele semnifică dragostea perfectă care rezistă indiferent de încercările la care este supusă și trece prin clipe grele rămânând focul pasiunii neatins. Buchetele de lalele sunt oferite în semn de admirație pentru o persoană dragă și sunt un gest simplu care reușește să aducă bucurie pe chipul oricărei femei, fie că vrei să le dăruiești soției, iubitei, mamei sau unei prietene.

Fiecare culoare capătă noi valențe speciale, așadar dacă vrei să oferi un buchet monocrom de lalele, este bine să le cunoști limbajul și lucrurile pe care reușesc să le transmită. Lalelele roșii transmit pasiune și eleganță, dragostea adevărată, fidelitatea și încrederea supremă. Alături de lalele mov, formează  unul dintre cele mai elegante buchete de sezon.

Lalelele galbene sunt singurele în măsură să transmită mulțumiri și felicitări pentru o persoană care tocmai a avut o realizare. Fie că vorbim despre promovarea unui examen, obținerea unui loc de muncă sau câștigarea unui concurs, un buchet format din lalele galbene este extrem de potrivit. Lalelele galbene transmit ganduri de bucurie, optimism și încredere.

Violetul este o culoare regală, iar persoana care va primi un buchet de lalele violet se va simți cea mai importantă din viața ta.

La modă, sezonul acesta, se află și buchetele de lalele formate din mai multe culori. Astfel, într-un buchet de flori vei regăsi o combinație inedită de culori, parfum și sentimente ce va însenina ziua oricărei persoane.

Nu ai nevoie de o zi specială pentru a dărui flori. Primăvara, prin definiție, este un anotimp al dăruirii așa că fiecare zi poate fi una potrivită pentru a face o surpriza unei persoane dragi.

 

Sursă foto: Pexels

Comments

comments

Lasă un răspuns