Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Bucură-te mai mult timp de hainele preferate cu Arctic ExtraStream

(P) Bucură-te mai mult timp de hainele preferate cu Arctic ExtraStream

masina de spalat

Mașinile de spălat cu tehnologie ExtraSteam folosesc puterea aburului pentru curățare profundă și înlăturarea cutelor.

 

Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam hainele tale au parte de o îngrijire delicată și te scapă totodată de cutele nedorite. Articolele tale preferate de îmbrăcăminte se vor menține impecabil datorită aburului care se poate utiliza la început sau la final, în funcție de programul selectat. Dacă aburul este eliberat la începutul programului, are rolul de a înmuia hainele murdare, ușurând astfel procesul de curățare, iar dacă este eliberat la final are o contribuție majoră la înlăturarea cutelor, țesăturile devenind plăcute la atingere. ExtraSteam tratează cu delicatețe hainele și te ajută să te bucuri de ele un timp îndelungat.

Mașina de spălat Arctic (în imagine este prezentat modelul APL71222XLAB) dispune de programe dedicate în cadrul cărora se utilizează tehnologia ExtraSteam. Programul Cămăși cu ExtraSteam este folosit pentru a spăla împreună cămăși din bumbac, materiale sintetice sau combinate. La sfârșitul programului se utilizează abur pentru a ajuta la reducerea cutelor.

Programul Antialergic cu ExtraSteam este conceput pentru spălarea hainelor persoanelor cu piele sensibilă sau alergică și hainele bebelușilor. La începutul programului se utilizează abur pentru curățare în profunzime.

Programul Geci cu puf cu ExtraSteam este dedicat spălării hainelor, vestelor și jachetelor ce conțin puf, a căror etichetă recomandă „spălare la mașină”. La începutul programului se utilizează abur pentru a înmuia rufele groase.

Programul DrumClean cu ExtraSteam este deosebit de util deoarece, după multe spălări, mașina ta poate căpăta un miros neplăcut în interior. Cu funcția Drum Clean ExtraSteam poți igieniza cuva și poți îndepărta aceste mirosuri în cel mai scurt timp.

Poți fi sigur că ai un control cât mai bun al resurselor folosite deoarece mașina de spălat dispune de un sistem electronic de ajustare a cantității de apă, iar pentru a obține cele mai bune performanțe de spălare și consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apă vine în ajutorul tău! Aportul de apă este ajustat electronic în funcție de cantitatea și tipul rufelor, astfel încât să ai cele mai bune rezultate cu un efort minim.

Zona de confort este asigurată prin sistemul electronic de control al balansului care distribuie uniform rufele în interiorul tamburului (recipientul în care sunt spălate rufele), diminuând vibrațiile și zgomotul produs în timpul stoarcerii, pentru o funcționare mai silențioasă. Astfel, poți folosi mașina de spălat Arctic în orice moment al zilei, spălând eficient și cu minim de zgomot!

Ușa XL, cu un diametru de 34 cm îți permite o încărcare mai ușoară chiar și atunci când vrei să introduci în mașina de spălat cantități mari de rufe.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns