Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Cauți cele mai bune soluții pentru nunta ta? Zeen Art Media deține cheia potrivită!

(P) Cauți cele mai bune soluții pentru nunta ta? Zeen Art Media deține cheia potrivită!

O nuntă, indiferent de dimensiunea evenimentului, are în prim plan cuplul care a ales să călătorească împreună în viață și presupune organizare în cel mai mic detaliu. De fapt, în funcție de modul în care nunta va fi organizată, elemente cele mai importante pe care le include pot să facă o nuntă memorabilă sau dimpotrivă. Vorbind despre ingrediente fără de care unei nunți ii poate lipsi acel ceva care va face diferența, muzica este o parte deosebit de importantă.

Restrânsă sau foarte mare, petrecerea de nuntă va avea o notă monotonă dacă muzica lipsește sau dacă este aleasă ca pur și simplu să existe. Viitorii miri trebuie să aleagă din timp furnizori de calitate pentru nuntă. Au opțiuni numeroase, însă de departe, cea mai bună consta în alegerea unui band capabil să poarte invitații prezenți la petrecere prin stiluri muzicale diferite – un band cu performanțe muzicale în materie de nunți și evenimente va reuși să asigure cu succes o petrecere memorabilă, pentru că va păstra activ în mod continuu ringul de dans.

Bandul ales trebuie să aibă un repertoriu generos și să interpreteze cat mai multe genuri muzicale pentru a acoperi astfel toate cerințele invitaților tăi. Începând de la caffe concert, blues, ever greenuri, pop rock, dance, muzica grecească și macedonească și până la muzica de petrecere și folclor cules și interpretat din mai multe zone ale țării, un band performant va trece invitații de la eveniment prin stiluri muzicale diferite, atractive în aceeași măsură și potrivite pentru o nunta în cadrul căreia distracția se pune pe primul loc. O astfel de formație nuntă este Zeen Band, parte a Agenției de organizare evenimente al cărei nume il poarta parțial –„Zeen”!

De ce Zeen Art Media?

Zeen Band reprezintă doar o parte a serviciilor oferite de Agenția de organizare evenimente Zeen Art Media. Scopul Agenției este acela de a veni în sprijinul mirilor cu un pachet complet de servicii: formație de nuntă, sonorizare și lumini, fotografie și videografie, decor floral.

Zeen Band este una dintre acele formații de nuntă pentru care mulțumirea clientului contează. La modul concret este un band de nuntă cu o vastă experiență în domeniul evenimentelor care poate să asigure întregul program muzical al unei nunți. Trupa cover vine în întâmpinarea tuturor clienților săi cu un pachet muzical complet, asigurând tot necesarul tehnic, modern și de înaltă calitate pentru sonorizare și lumini.

Echipa de fotografi și videografi este la fel de importantă, deoarece povestea oricărei nunți trebuie să fie surpinsă și imortalizată pentru a asigura o punte de legătură peste ani. Echipa de profesioniști foto video Zeen, se bucură de mari performațe realizate în televiziune. Albumele foto cu cele mai expresive capturi din timpul nunții și filmările realizate inclusiv cu cele mai inedite momente ale unei nunți vor fi o piedică sigură în calea uitării.

Nu în ultimul rând, prin Zeen Art Media se poate obține un decor floral spectaculos. Florile pentru nuntă trebuie alese în funcție de anotimp, de locație și culorile acesteia, de ținuta mirilor și, nu în ultimul rând, de tematica aleasă pentru a avea un eveniment unic. Specialiștii Zeen își consiliază clienții în cel mai bun sens pentru ca aceștia să facă alegerile cele mai bune.

Agenția de organizare evenimente Zeen Art Media își așteaptă clienții în orice zi a săptămânii, la orice oră pot ajunge la discuții, pentru a stabili toate detaliile necesare pentru nuntă sau un alt eveniment major. Consilierea este gratuită, iar sfaturile echipei de specialiști se materializează în soluții optime pentru orice buget. Orice cuplu poate să programeze o întâlnire la sediul firmei aflat pe Strada Doctor Iacob Felix, nr. 11, sector 1, București.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns