Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > (P) Cele mai avansate metode de tratare a infertilității la nivel mondial

(P) Cele mai avansate metode de tratare a infertilității la nivel mondial

biotexcom

Alegerea corectă a clinicii reprezintă unul dintre cei mai importanți pași din întregul proces în ceea ce privește lupta împotriva infertilității. Clinica BioTexCom este cea mai inovatoare clinică de reproducere umană din Ucraina și oferă cele mai avansate metode și tehnici pentru tratarea infertilității, aceasta își desfășoară activitatea de peste 11 ani, în această perioadă s-au născut peste 20.000 de copilași. Clinica se specializează în prestarea de servicii în domeniul medicinei de reproducere umană asistată, cum ar fi: FIV spermă sau ovocite donate, FIV clasic, programe de FIV cu substituție de mitocondrii, autotransplatare de endometru, programe de FIV cu embrioni donați (embrioadopție) bancă vastă de ovocite și altele.

În fiecare lună se nasc peste 80 de bebeluși. Sute de cupluri din România, Germania, SUA, Spania, Israel Anglia, China și multe alte țări au apelat deja la serviciile clinicii BioTexCom.

Pe lângă serviciile medicale, clinica noastră oferă o gamă largă de servicii suplimentare din momentul venirii acestora în Kyiv, asigurându-le astfel transportul, cazarea, mâncarea, asistența managerilor vorbitori în peste 15 limbi străine, întocmirea documentelor, îngrijirea copilului și altele.

Scopul nostru este acordarea ajutorului de specialitate cuplurilor infertile într-un mod confidenţial și profesionist.

Tehnologiile sunt bine dezvoltate

Când vine vorba de clinica BioTexCom, vă asigurăm că toate metodele și tehnologiile sunt pe deplin dezvoltate. În timp ce unul din șase cupluri se confruntă cu probleme de fertilitate, pentru noi fiecare pacient este unic, căruia îi vom oferi cele mai eficiente metode de tratament, conform diagnosticului și istoricului lui medical.

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă împliniți visul de a avea un copil şi pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire și tratamentul medical corespunzător.

biotexcom

Cele mai avansate tratamente de infertilitate

Suntem recunoscuți la nivel internaţional ca fiind lideri în domeniul de reproducere umană asistată. Am fost prima clinica RUAM din Ucraina, care a aplicat metodele și tehnicile de tratare a infertilității cu ajutorul unui terț donator de gameţi (ovocite și sprermă) la femei trecute deja de vârsta reproductivă. În primii ani de activitate, am avut mai puţin de zece paciente cu vârsta trecută de 50 de ani. Din 2009, anual, numărul pacientelor cu vârsta de peste 50 de ani care au rămas însărcinate şi au dat naştere unor copii sănătoşi, este în continuă creștere.

După copil în Ucraina sau baby boom-ul surogat

În mod surprinzător, epidemia de coronavirus nu numai că nu a oprit turismul reproducător, dar a determinat românii să acționeze și mai curajos. După scandalul în care a fost prinsă clinica ucraineană Biotexcom, care la sfârșitul primăverii a apărut prin toate mass media naționale și internaționale, maternitatea surogat a încetat să mai fie un subiect tabu chiar și în România. Atunci a și apărut o imagine clară cu privire la amploarea domeniului de maternitate surogat în cadrul societății actuale.

biotexcom

Mai detaliat, această poveste a fost relatată în cele mai de bază mass-media de nivel internațional, cum ar fi CNN, Spiegel, Reuters, Dauche Welle, BBC, povestea a expusă inclusiv în mass-media din România,  cum ar fi Mediafax sau Digi24.

Conștiința şi corpul

Mulți dintre pacienții noștri ajung la noi, pentru că nu au avut reuşite în alte clinici RUAM şi au constatat că noi oferim mai multe soluţii avansate față de multe alte clinici. Noi, de asemenea, înţelegem că impactul emoţional şi psihologic din cauza infertilității poate fi extrem de dificil, de aceea, am introdus un program special conștiința/corp, pentru a reduce stresul și a îmbunătăți starea generală de sănătate a pacienților.

Clinica BioTexCom s-a dezvoltat pe bază feedback-ului atât din partea personalului cât şi din partea pacienţilor. 

Cinci principii de bază

În practica noastră respectăm cinci principii de bază, pentru a asigura cele mai eficiente servicii medicale cu scopul maximizării şanselor de reușită a procedurilor de tratament. Acestea sunt:

  • Îngrijirea medicală profesională;
  • Diagnosticarea exactă a infertilității;
  • Calitatea serviciilor prestate la un nivel înalt;
  • Menținerea poziției de lider în domeniul reproducerii umane asistate din Ucraina;
  • Rezultatele excelente.

Indiferent de programul de tratament ales, ne angajăm să avem grijă de pacienți și de să-i ajutăm să devină părinți fericiți!

biotexcom

Comments

comments

6 thoughts on “(P) Cele mai avansate metode de tratare a infertilității la nivel mondial

  1. Mișto! Din păcate cauzele sterilitatii se impart intre femei si barbati, in cele mai multe cazuri insa este vorba de o combinatie intre cei doi parteneri (70%-80%). Mă bucur foarte mult că există astfel de clinici ca BioTexCom, care ajută cuplurile pentru îndeplinirea viselor de a deveni parinți! Bravo!

  2. Nu prea îmi vine să cred că în România nu exista astfel de clinici RUAM. Dar, da, văd că au o gamă largă de tratamente, printre care sunt și serviciile de mamă purtătoare, ceea ce în România este ilegal..

  3. Haide să nu exageram cu toate acestea!! Cred că exista clinici si in Romania care salveaza cuplurile infertile. Neaparat ce e peste hotare e mai bun…

Lasă un răspuns