Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Cele mai bune 5 telefoane mobile lansate în anul 2020

(P) Cele mai bune 5 telefoane mobile lansate în anul 2020

Samsung

Să cumperi un telefon mobil de top lansat în anul 2020 reprezintă o investiție destul de mare pentru majoritatea dintre noi, indiferent dacă vorbim de un dispozitiv creat de Samsung, Apple sau Google. Pe de altă parte, a fost un an bun la capitolul tehnologie și cele mai apreciate companii s-au întrecut între ele pentru a ne oferi terminale cum nici nu am mai visat până acum.

De aceea, dacă ai în plan să investești într-un telefon nou în perioada sărbătorilor de iarnă sau la începutul viitorului an, acum este momentul să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine. În acest sens, pentru a te ajuta să iei o decizie, ți-am pregătit următorul top cu cele mai bune telefoane mobile lansate anul acesta precum și câteva din principalele lor puncte forte, dar și puncte slabe. Iar la final, după ce te hotărăști, nu uita că poți prelungi considerabil viața terminalului tău investind într-un set de huse personalizate de la Itelmobile care să-i ofere dispozitivului tău un plus de personalitate, dar și infinit mai multă protecție.

Top 5 telefoane lansate anul acesta

#1 Samsung Galaxy S20 / Samsung Galaxy S20 Plus

Când vine vorba de seria Samsung Galaxy S20, telefonul cel mare și scump este cel mai bun, dar și varianta sa standard nu este deloc o opțiune de neglijat. Ambele dispun de tehnologie de top și au componente interne de ultimă generație, mai bune chiar decât tot ce a creat Samsung până acum. De asemenea, pentru amatorii de fotografii, oricare din aceste telefoane reprezintă o alegere potrivită deoarece funcția zoom a camerelor lor principale este pur și simplu extraordinară. Pe de altă parte, chiar și în acest moment, prețul lor este destul de agresiv, iar dacă tot le căutăm nod în papură, trebuie să menționăm și faptul că senzorul de amprentă este destul de slab.

#2 iPhone 12 Mini / iPhone 12

Indiferent dacă ne referim la iPhone 12 Mini sau la iPhone 12 varianta standard, avem parte de două exemple de terminale Apple cu cel mai bun raport calitate / preț din toate telefoanele lansate de această companie până acum. Ecranele OLED, cu extraordinara lor paletă de culori, precum și tehnologia 5G de care beneficiază ambele aparte sunt în sine două motive suficient de bune pentru a investi în oricare dintre ele. În schimb, cu toate că există unele îmbunătățiri semnificative, setup-ul camerelor acestor două telefoane mobile nu diferă cu mult față de ceea ce ne-au oferit cei de la Apple anul trecut, iar autonomia este bună, însă nu extraordinară.

#3 Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este probabil telefonul cu cel mai bun zoom optic de pe piață. În plus, are ceva ce nu are niciun telefon de top și anume incredibilul stilou S Pen cu ajutorul căruia orice artist, mai ales ilustrator, poate lucra de oriunde și oricând dorește, fără a avea nevoie și de alte echipamente. Ca puncte slabe totuși, nu putem să ne abținem să nu menționăm prețul ultra ridicat, dar și efectul aplicat pielii, la fotografia de portret, care nu este neapărat cea mai fericită opțiune.

#4 OnePlus 8 Pro

Producătorii telefonului OnePlus 8 Pro parcă și-au propus să-i prindă din urmă pe cei de la Samsung și Apple și dacă acesta le era scopul, au reușit din plin. Telefonul mobil OnePlus 8 Pro are unul din cele mai bune display-uri de pe piață, un procesor extraordinar, reverse charging și se conectează la rețeaua 5G. Pe de altă parte, oferă toate aceste avantaje în schimbul celui mai costisitor preț pe care un OnePlus l-a avut până acum și din păcate, modelul său standard are mai puțină capacitate de stocare decât ne-am fi așteptat de la un telefon cu asemenea specificații.

#5 iPhone SE (2020)

Dispui de un buget limitat, dar îți dorești cu orice preț un terminal Apple? iPhone SE este o alternativă pe care merită s-o iei în calcul deoarece, la ora actuală, este cel mai ieftin telefon bun în care merită să investești de la această companie. În plus, el este un terminal foarte ergonomic, ce poate fi folosit chiar și cu o singură mână și dispune și de un practic buton Touch ID. Pe de altă parte, la fel fel ca în cazul multor terminale Apple, și iPhone SE (2020) ar fi putut beneficia de o baterie ceva mai generoasă, dar și de un ecran din epoca aceasta.

 

Sursă foto: Pexels

Comments

comments

Lasă un răspuns