Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) De ce să alegi un sterilizator UV pentru biberoane?

(P) De ce să alegi un sterilizator UV pentru biberoane?

biberoane

Responsabilitatea unei mame este uriașă. Bebelușii au nevoie de îngrijire constantă, iar o mămică responsabilă va face tot ce îi va sta în putință pentru a-și feri puiul de pericole și probleme de sănătate.

Dacă vrei să-ți hrănești micuțul cu biberonul, este important să știi cum să îl sterilizezi. Nou născuții au tubul digestiv steril, fără bacterii, iar pentru că încă nu au sistemul imunitar format, se pot îmbolnăvi destul de ușor. De aceea, măcar în primul an de viață, este esențial să acorzi o atenție sporită igienei obiectelor pe care le folosește.

Sterilizând corespunzător colecția de biberoane și tetine a micuțului tău, vei reuși să îl ferești de virusurile sau bacteriile care îi pot cauza stări de rău. Există mai multe moduri prin care poți steriliza toate obiectele care intră în contact direct cu bebelușul, dar cea mai eficientă este metoda cu ultraviolete.

Iată de ce ar trebui să folosești un sterilizator UV pentru biberoane:

1. Înlătură eficient microorganismele dăunătoare

Pentru a avea siguranța că microorganismele din mediu (virusuri, bacterii, fungi, mucegai etc.) au fost înlăturate, folosește acest dispozitiv de ultimă generație. El are o eficiență impresionantă, fiind o soluție sănătoasă și sigură.

Sterilizarea cu ultraviolete este o metodă profesională, folosită inclusiv în clinicile medicale și spitale.

2. Este multifuncțional

Sterilizatorul UV poate fi folosit pentru biberoane, dar și pentru alte produse. Îi poți steriliza suzetele, jucăriile, tacâmurile sau hainele și, pe deasupra, poți steriliza și obiectele pe care le folosești tu (unghiere, forfecuțe, periuțe de dinți etc).

Așadar, de această investiție, te vei putea bucura și după ce bebelușul va crește și nu va mai avea nevoie de biberon!

biberoane

3. Are un efect deodorizant

Dacă vei opta pentru un sterilizator 3 în 1 de pe yuga.ro, te vei putea bucura și de efectul său deodorizant. Acest dispozitiv descompune structura moleculară a mirosului de lapte al biberoanelor, dar și mirosul hainelor sau a altor obiecte.

Sterilizatorul are 3 moduri de utilizare:

  • sterilizare rapidă, potrivită pentru zilele în care nu ai prea mult timp la dispoziție (durează doar 3 minute);
  • sterilizare, deodorizare și stocare în mediu steril;
  • sterilizare, deodorizare, uscare inteligentă, control al temperaturii și stocare în mediu steril (depozitarea biberoanelor într-un mediu steril, cu o temperatură controlată, care le va menține calde și fără bacterii).

4. Este portabil

Orice mămică are nevoie de un sterilizator ușor de transportat, iar modelul UV îndeplinește cu brio această cerință. Îl vei putea folosi cu ușurință acasă și îl vei putea lua cu tine atunci când vei merge în vizită la bunici sau vei pleca în vacanță alături de familia ta.

5. Obiectele sterilizate nu necesită clătire

Un alt avantaj oferit de sterilizatorul UV pentru biberoane este faptul că nu implică și clatirea produselor după sterilizare. Razele ultraviolete nu vor lăsa niciun reziduu, iar obiectele nu vor avea miros și nici gust.

Alege yuga.ro!

Pentru a achiziționa cele mai bune biberoane și cel mai eficient sterilizator, intră pe site-ul yuga.ro. Aici vei descoperi o gamă extrem de variată de produse la un preț ofertant. Accesând site-ul, vei putea să îi achiziționezi prichindelului tău tot ce are nevoie, cu doar câteva click-uri! Poți plasa o comandă rapid, iar curierii o vor aduce la domiciliu!

 

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns