Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Diferențe între crema antirid de zi și crema antirid de noapte

(P) Diferențe între crema antirid de zi și crema antirid de noapte

crema de fata

Este normal ca trecerea timpului să își lase amprenta asupra fizicului nostru. Dar, deși nu putem avea până la bătrânețe o piele fină și lipsită de riduri, putem să ne ajutăm tenul cu diverse creme, special concepute pentru a lupta cu aceste schimbări deranjante.

Cremele antirid sunt de mare ajutor în tratarea problemelor pielii cauzate de îmbătrânire. Alese cu grijă, în funcție de tipul pielii și de rezultatul dorit, ele ne pot oferi mai multă încredere în propriile forțe și sentimentul că avem o frumusețe nemuritoare.

Pe piață există o multitudine de creme de față antirid. În funcție de perioada zilei în care urmează să fie folosite, se disting două tipuri:

  • Creme antirid de zi – oferă protecție împotriva razelor ultraviolete;
  • Creme antirid de noapte – conțin ingrediente ce oferă mai multă hidratare și accelerează procesul de regenerare a pielii.

Cum trebuie să fie o cremă antirid de zi?

În timpul zilei, secreția de sebum acționează ca o barieră, protejând pielea, însă nu suficient încât aceasta să nu simtă efectele negative ale radiațiilor solare și ale poluării. De aceea, o cremă antirid de zi bună nu trebuie doar să mențină aspectul tânăr al pielii și să diminueze ridurile, ci și să ofere protecție împotriva factorilor externi agresivi. Aceste caracteristici se regăsesc în Crema antirid de zi Phyto Stem de la Gerocossen care, datorită celulelor stem din struguri și a proteinelor din soia, ajută la regenerarea structurii pielii și o protejează în același timp.

De asemenea, o cremă antirid de zi trebuie să faciliteze aplicarea machiajului, fără să usuce tenul. Bogată în vitaminele A, B1, B6, PP și minerale, crema antirid de zi din Gama Natural Miere poate reprezenta o bază de make-up foarte eficientă, fiind ușor absorbită de către piele și oferindu-i acesteia hidratarea necesară, grație ingredientelor naturale pe care le conține.

Dar o cremă antirid de noapte, ce caracteristici trebuie să aibă?

Dacă pielea ar fi întrebată în timpul nopții ce face și ar putea răspunde, probabil ar rosti: „întineresc”. Noaptea, aceasta este mai permeabilă, fluxul sangvin cutanat este maxim, iar celulele își desfășoară activitatea într-un ritm mai alert.

Crema antirid de noapte vine astfel în ajutor atunci când vine vorba de lupta cu ridurile profunde, ingredientele pe care le conține fiind în această parte a zilei mai ușor și mai bine sintetizate. Este important ca aceasta să fie naturală și să ajute la regenerarea celulelor de elastină și colagen. Arganul este un ingredient care face minuni în acest sens, crema de noapte antirid 35+ Argan Bio fiind ideală pentru tenul lipsit de strălucire, ale cărui riduri sunt un inamic ce trebuie învins. Alte „arme” eficiente în lupta cu ridurile sunt algele, colagenul marin și untul de shea, cremele pentru riduri ALGADERM conținând toate aceste ingrediente minune.

Cum să alegi cea mai bună cremă antirid?

Fiecare tip de ten are nevoi specifice astfel că, înainte de a se decide ce cremă de față antirid ar oferi cele mai bune rezultate, ar trebui să se analizeze aceste nevoi. De exemplu, multe persoane care au tenul gras consideră că nu au nevoie de un produs ce oferă hidratare și greșesc. Crema aleasă trebuie să fie atât hidratantă, cât și ușor de absorbit de către piele, împiedicând producerea în exces a sebumului. Tenul uscat, pe de altă parte, are nevoie de o cremă mai grasă, care să elimine disconfortul creat de tendința de descuamare și să acționeze eficient asupra ridurilor care, în acest caz, sunt mai accentuate.

În alegerea celui mai bun produs cosmetic antirid este important să se țină cont și de vârstă. După vârsta de 30 de ani atenția ar trebui îndreptată către cremele antirid ce ajută producția de colagen din piele, deoarece celulele se reînnoiesc mai lent. Apoi, odată depășită vârsta de 40 de ani, aceste produse nu trebuie să se mai axeze doar pe stimularea producției de colagen, ci și pe accelerarea regenerării și protejarea rezervelor. 50 este startul unei lupte mai aprige – pielea fiind destul de afectată de trecerea timpului și necesitând mai multă hidratare cu ajutorul cremelor nutritive.

Gama de produse antirid Gerocossen cuprinde atât creme de zi și de noapte, cât și creme intensive. De exemplu, ALGADERM 55+ este o cremă ce acționează asupra ridurilor profunde, formula 98% de origine naturală ajutând pielea să își recupereze elasticitatea și fermitatea, întinerind-o vizibil. În plus, cu ocazia împlinirii a 27 de ani de la lansare, compania a pregătit promoții speciale pe www.gerocossen.ro, ideale pentru ritualul zilnic de înfrumusețare.

Comments

comments

Lasă un răspuns