Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) EuropaFm Live pe Plajă, în topul celor mai cunoscute festivaluri din România

(P) EuropaFm Live pe Plajă, în topul celor mai cunoscute festivaluri din România

europa fm pe plaja

Europa FM Live pe Plajă, festivalul care adună pe plaja dintre Venus și Saturn zeci de mii de români în fiecare vară, este unul dintre cele mai cunoscute evenimente din țară, potrivit unui sondaj* realizat de IMAS.

Europa FM Live pe Plajă este cel mai popular eveniment după Untold, iar 1 din 2 români plănuiește să se bucure de cea mai bună muzică de ieri și de azi cântată live la malul Mării Negre, în timpul celor trei zile de festival.

74,9% dintre românii participanți la sondajul IMAS declară că au auzit de Europa FM Live pe Plajă, în timp ce peste 50% dintre români mărturisesc că plănuiesc în viitor să ia parte la Europa FM Live pe Plajă.  Din punct de vedere al notorietății, Europa FM Live pe Plajă este depășit doar de UNTOLD, festivalul desfășurat anual la Cluj-Napoca. În topul notorietății, Europa FM Live pe Plajă este urmat de Neversea, Electric Castle și Summer Well.

Europa FM Live pe Plajă, care a debutat în urmă cu șapte ani de zile sub forma unui concert desfășurat într-o singură seară, a reușit să devină din 2012 până azi un adevărat fenomen național, generând un grad maxim de ocupare al stațiunilor din sudul litoralului. Pe aceeași scenă sunt reuniți cei mai populari artiști, într-o atmosferă care alimentează cu energie participanții cât pentru un an întreg. Acesta este și motivul pentru care mulți au început să facă rezervările de concediu la mare în funcție de perioada Europa FM Live pe Plajă, după cum arată datele  agențiilor de turism și ale hotelurilor din regiunea Mangalia. De altfel, la ultima ediție a Târgului de Turism al României au existat agenții de turism care au gândit pachete speciale pentru perioada în care are loc festivalul pe plaja dintre Venus și Saturn.

Din 2016, Europa FM Live pe Plajă s-a transformat într-un festival de trei zile, care reunește în fiecare seară artiști pentru toate gusturile și mai ales pentru toate vârstele. Intrarea la festival este liberă, fără limită de vârstă. Festivalul Europa FM Live pe Plajă este unul potrivit pentru întreaga familie, părinții putând veni însoțiți de cei mici, alături de care să adune amintiri de neuitat în timpul celui mai amplu eveniment muzical din sudul litoralului românesc.

Europa FM Live pe Plajă 2019 va avea loc, între Venus și Saturn, pe 8,9 și 10 august. Programul complet este disponibil pe www.livepeplaja.ro și pe pagina de Facebook Europa FM Live pe Plajă.

 

 

*Studiul a fost realizat de IMAS pentru Europa FM. La întrebările sondajului au răspuns 1.010 persoane cu vârste de 18 ani și peste, eșantion considerat reprezentativ pentru populația adultă. Interviurile au fost realizate prin telefon în perioada 7-26 iunie. Marja de eroarea este de +/- 3,1%.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns