Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Femeia de azi preferă serviciile online de reîncărcare Vodafone

(P) Femeia de azi preferă serviciile online de reîncărcare Vodafone

reincarcare

Deții o cartelă PrePay? Atunci știi că, față de un abonament, aceasta dispune de super-opțiuni lunare, precum minute gratuite, sute de mesaje naționale și zeci de GB de date mobile. Din păcate, dezavantajul cartelelor Prepay constă în faptul că trebuie să reîncarci creditul în fiecare lună, însă noi, femeile, suntem obișnuite și ne adaptăm ușor. Spre exemplu, dacă folosești platforma Re-incarcare.ro, vei descoperi o metodă rapidă și simplă de reincarcare Vodafone, Orange sau Telekom.

 

Spune “La revedere!” plimbărilor pe la ghișeele operatorilor de telefonie mobilă sau la supermarketurile din zonă! Acum poți efectua o reîncărcare Vodafone de oriunde, chiar și din afara țării, atât timp cât beneficiezi de o conexiune la internet. Vrei să economisești timp și să îți reîncarci rapid creditul, fără a trebui să îți faci un cont sau a te deplasa? Intră pe www.re-incarcare.ro, unde vei descoperi cea mai simplă metodă de a-ți reactualiza creditul, în doar doi pași!

Ai toate informațiile disponibile la îndemână, iar platforma este foarte ușor de folosit, chiar și de către persoanele fără cunoștințe de navigare pe internet. Iată cum se desfășoară în mod uzual serviciul de reîncărcare Vodafone oferit de Re-incarcare.ro:

Intră pe site, unde, în stânga paginii, vei fi întâmpinată de un formular încadrat într-un telefon mobil. Aici poți introduce numărul de telefon pentru care efectuezi reîncărcarea, alături de operator (Vodafone, Telekom sau Orange) și de tipul sau pachetul cu care reîncarci. De asemenea, va trebui să introduci și o adresă validă de e-mail pentru confirmarea tranzacției.

Tot ce îți mai rămâne de făcut este să bifezi căsuța cu “Termeni și condiții”, să apeși pe butonul Re-încărcare și să introduci detaliile de plată aferente tranzacției online. În doar câteva momente, creditul tău va fi reactualizat cu suma sau opțiunea pentru care ai optat! Întregul proces durează doar două minute, adică timpul necesar completării informațiilor!

Nu-ți face griji în privința securității datelor introduse, deoarece acestea sunt folosite exclusiv în scopul confirmării plății. Re-incarcare.ro beneficiază de un serviciu de criptare și stocare pe servere private, aflat sub incidența legii, totul pentru a oferi clienților cea mai facilă experiență!

Să nu uităm nici de bonusurile oferite la fiecare reîncărcare efectuată, indiferent de operator. De exemplu, pentru o reîncărcare Vodafone, vei beneficia de următoarele, în funcție de suma sau opțiunea pe care o alegi:

  • dacă ești client Prepaid Silver, vei primi 500 MB bonus de date mobile și 100 minute/SMS-uri naționale;
  • dacă ești client Prepaid Gold, vei avea bonus 1000 MB de date mobile, precum și 200 minute/SMS-uri naționale;
  • dacă ești client Prepaid Platinum, vei beneficia de un bonus de 1500 MB de date mobile și 400 minute/SMS-uri naționale;
  • dacă ești client Prepaid Titanium, vei avea bonus 2000 MB de date mobile și 600 minute/SMS-uri naționale.

Scala Web – operatorul Re-incarcare.ro – este o companie cu experiență, care furnizează servicii de reîncărcare Vodafone, Orange și Telekom încă din anul 2013. Astfel, dacă ai nevoie de o reactualizare rapidă a creditului tău în oricare dintre aceste rețele de telefonie mobilă, intră și tu pe Re-incarcare.ro și bucură-te de o metodă incredibil de simplă și rapidă!

Text: PR

Foto: PR (unsplash.com)

Comments

comments

Lasă un răspuns