Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Fiecare familie are nevoie de un dozator de apă de la H2On!

(P) Fiecare familie are nevoie de un dozator de apă de la H2On!

dozator apa

Atunci când vine vorba de bunăstarea familiei sale, nimeni nu este dispus să recurgă la compromisuri. Există multe modalități prin care poți să ai grijă ca familiei tale să nu îi lipsească nimic, iar achiziționarea unui dozator de apă pentru casa ta reprezintă doar unul dintre pașii esențiali din acest proces.

Hidratarea joacă un rol important pentru sănătatea oricărei ființe, motiv pentru care este important să investești în apă de calitate, cum este cea oferită de H2On. Această apă este premiată și recunoscută internațional de către International Taste Insititute, ceea ce garantează puritatea și calitatea sa.

Totodată, este important ca fiecare membru al familiei tale să aibă acces facil și instantaneu la apă, aspect ce poate fi facilitat de un dozator apa oferit de H2On. Descoperă, în continuare, care sunt beneficiile de care te vei bucura achiziționând acest dispozitiv pentru casa ta!

1. Sănătatea ta și a celor dragi este protejată

dozator apa familie

În primul rând, rolul unui dozator de apa este de a proteja sănătatea ta și a celor la care ții. Atunci când accesul la apă este facilitat, oamenii tind să se hidrateze mai des. Apa este sursa principală de sănătate, de care oricine are nevoie pentru un organism puternic.

Atunci când consumi cantitatea necesară de apă, o serie de probleme de sănătate dispar, printre care și durerile de cap, creșterea greutății corporale, tensiunea arterială sau complicațiile renale. De asemenea, hidratarea corespunzătoare contribuie la îmbunătățirea puterii de concentrare și de memorare, dar și la un ten și o piele sănătoasă.

2. Ai grijă de mediul înconjurător

Dacă vrei să îi protejezi pe cei la care ții, este esențial să ai grijă și de mediul înconjurător. Reține că fiecare bidon de 19 litri de la H2On înlocuiește aproximativ 38 de sticle de plastic, ocazie cu care tu reduci consumul de plastic din lume.

Mai mult, fiecare dozator de apă Triple achiziționat de la H2On vine la pachet cu 3 bidoane de apă H2On oferite gratuit în custodie. Tu te poți bucura de funcționalitățile lor, însă acestea trebuie returnate către H2On după folosire.

3. Ai acces oricând la apă de calitate superioară

Dacă alegi să te hidratezi cu ajutorul unui dozator, te vei bucura de apă pură, fără aditivi. Apa H2On deține certificarea iTQi (International Taste and Quality Institute), o recunoaștere internațională a calității sale.

Dozatorul este capabil să distribuie simultan apă caldă, rece sau fierbinte. De asemenea, acesta este echipat cu un sistem de siguranță pentru copii, ceea ce garantează că cei mici nu sunt puși în pericol de acest dispozitiv.

4. Poți opta pentru un serviciu extrem de convenient!

H2On este un serviciu unic în România, care livrează apă sub brand propriu, dozatoare, espressoare, cafea și ceaiuri persoanelor fizice și juridice. Prețurile mici, însoțite de calitatea produselor și de profesionalismul serviciilor oferite a contribuit la poziția fruntașă pe care această companie o ocupă în domeniul său de activitate.

Dacă alegi să achiziționezi un dozator de aici, te vei bucura de livrare rapidă, efectuată în aceeași zi în care ai plasat comanda, mulțumită flotei proprii de mașini. De asemenea, vei avea parte de ajutor la instalarea dispozitivului prin serviciul de mentenanță H2On. Vei primi gratuit în custodie 3 bidoane de apă H2On la 19 litri, care trebuie returnate odată ce apa a fost consumată.

Pentru a proteja sănătatea fiecărui membru din familia ta, de la mic la mare, achiziționează chiar acum un dozator de apa pentru casa ta! Pentru mai multe detalii, nu ezita să accesezi site-ul H2On.

 

Sursă foto: Unsplash.com

Comments

comments

Lasă un răspuns