
Într-un local de top, fie că vorbim despre un restaurant, cantină, pizzerie, bar sau orice altă unitate de alimentație publică, „misiunea” dumneavoastră, în calitate de proprietar sau administrator, și a angajaților dumneavoastră, bucătari, chelneri și restul personalului, nu se încheie în momentul în care clienții pleacă mulțumiți și lasă un bacșiș generos.
Chiar dacă aceștia au fost impresionați de calitatea mâncării, dar și de băuturi sau de atmosfera creată la masă și în jurul acesteia, cu siguranță știți că, după fiecare servire ireproșabilă, trebuie să o luați de la capăt.
Cu alte cuvinte, să spălați vasele și paharele și să le oferiți acestora întotdeauna strălucirea inițială și aspectul impecabil care să satisfacă până și cei mai exigenți dintre clienți. Pentru a atinge acest deziderat, aveți nevoie de o masina de spalat vase profesionala, cu performanțe ridicate și o productivitate mare.
În acest sens, vă recomandăm oferta furnizorului Fresco, care include modele provenite exclusiv de la branduri renumite internațional, precum suedezii de la Electrolux Professional sau platforma internațională Virtus Group GmbH.
Vorbim despre mașini de spălat vase profesionale echipate cu tehnologie de ultimă generație, la un raport corect preț-calitate, cu un randament impresionant, dar și un consum relativ redus de energie electrică. Aceste echipamente sunt cu capotă, de tip undercounter sau tunel, cu o productivitate de 30 până la 270 de coșuri pe oră.
Pe lângă consumul mic de apă, detergent și agent de clătire, ele vin echipate cu toate accesoriile de care aveți nevoie și oferă protecție suplimentară elementelor mai delicate. Iată, în continuare, câteva modele din oferta Fresco Expert:
1. Mașină de spălat vase profesională tip tunel (pentru pahare și veselă)
Specificații: dimensiuni 112x92x209,5 cm; kW electric 25,2; temperatură de lucru 85 grade Celsius; productivitate 100 coșuri/oră;
Caracteristici: brațe poziționate pe toată lungimea rezervorului de spălare; panou de control cu ecran tactil intuitiv; picioare ajustabile pentru acces facil la curățare; oțel inoxidabil, pentru rezistență pe termen lung;
2. Mașină de spălat vase profesională (pentru oale)
Specificații: dimensiuni 87,6x90x179,1 cm; greutate 200 kg; kW electric 20; temperatură de lucru 80-90 grade Celsius; productivitate 3xGN 1/1, 4 cicluri;
Caracteristici: dotată cu panouri frontale și laterale, bazin de spălare, filtre bazin și brațe de spălare și clătire din inox; ușă izolată cu perete dublu, împărțită în 2 părți, cu deschidere frontală 180 de grade; 4 cicluri de spălare;
3. Mașină de spălat vase profesională tip undercounter (pentru pahare și veselă)
Specificații: dimensiuni 60x61x82 cm; greutate 55 kg; kW electric 3,65; temperatură de lucru 80-90 grade Celsius; productivitate 30 coșuri/oră;
Caracteristici: panouri frontale și laterale, ușă, panou de control și bazin de spălare din inox; ușă cu perete dublu; rezervor de spălare cu colțuri rotunjite; brațe și ajutaje de spălare din polipropilenă, ușor de detașat; 2 cicluri de spălare 120/180 de secunde;
4. Mașină de spălat pahare tip undercounter
Specificații: dimensiuni 42,5x47x63 cm; greutate 35 kg; temperatură de lucru 55-60 grade Celsius (spălare), 80-85 grade Celsius (clătire); productivitate 30 coșuri/oră;
Caracteristici: dotată cu dispenser de clătire, fără pompă de golire; rezervor de 9,2 litri; boiler de 2 litri; consum de apă 2,5 litri/ciclu; include 1 coș pahare, 1 coș tacâmuri, 1 suport cești.
Sursă foto: Pixabay