Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) „Inca una, va rog!”, un nou concept de restaurant in Bucuresti

(P) „Inca una, va rog!”, un nou concept de restaurant in Bucuresti

inca una va rog

„Inca una, va rog!” este un nou concept culinar pus la care de chefi celebri, care ii provoaca pe bucuresteni sa descopere savoarea preparatelor proaspete, gatite cu pasiune si servite rapid. Chef Sorin Bontea si chef Catalin Scarlatescu sunt doar doi dintre artizanii meniurilor propuse zilnic in noua locatie.

Din 5 aprilie, la etajul 1 al ParkLake Shopping Center, s-a dechis primul restaurant „Inca una, va rog!” ce va aduce, in premiera, mancare proaspata, gatita zilnic din ingrediente locale, in portii limitate. Cu sesiuni spectaculoase de live cooking si preparate pline de savoare, Inca una, va rog! reprezinta destinatia perfecta pentru o masa delicioasa.

Weekendurile tematice vor fi o constanta la „Inca una, va rog!” si ii vor satisface pe deplin pe gurmanzi. Dupa un weekend dedicat iubitorilor de paste, urmeaza unul care va aduce Grecia mai aproape, prin preparatele specifice.

Prin preturi accesibile si meniul diversificat, Inca una, va rog! devine optiunea ideala si pentru familiile cu copii, care nu au timpul necesar sa le ofere acestora variante gustoase si sanatoase de mancare.

In plus, preparatele preferate pot fi luate la pachet pentru acasa sau birou, reprezentand o alternativa gustoasa si accesibila.

Comments

comments

Lasă un răspuns