Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Nunta la Castelul din inima capitalei

(P) Nunta la Castelul din inima capitalei

Le Chateau

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai eleganta sala de bal a Bucurestiului. Un un interviu cu Laura Tatoli, actionar si Director General al Le Chateau.

Inaugurat in primavara anului 2015, Le Chateau – Castelul din Inima Capitalei este astăzi una dintre cele mai apreciate locatii dedicate evenimentelor festive si ceremoniilor de gala din Bucuresti. Dincolo de somputuozitatea si eleganta spatiilor si de aspectul sau stralucitor, Le Chateau este un garant al calitatii si eficientei, la cele mai inalte standarde.

Ghidul Miresei: Ce reprezinta Le Chaeau, astazi, dupa patru ani de la inaugurare?

Laura Tatoli: Le Chateau este un adevarat Castel in Inima Capitalei, nu doar prin decoratiunile somptuoase si spatiile ample,  dar si prin experienta pe care o creăm oaspetilor nostri la fiecare eveniment. In cei peste patru ani scursi de la inaugurare, sutele de cupluri care au ales sa isi organizeze petrecerea de nunta la noi, au apreciat abordarea unica a productiei unui eveniment atat de complex cum este nunta, abordare ce se masoara, de fiecare data, in zambetele si buna dispozitie a invitatilor.
Le Chateau este astazi un garant al calitatii, o experienta si un stil in sine, care, aplicat evenimentelor, genereaza o emoție și o marca distincta, inconfundabila, resimtitata deopotriva de toti oaspetii nostri.

Ce inseamna NUNTA marca Le Chateau?

LT: Nunta la Castelul din Inima Capitalei este in primul rand un festival al elegantei, o productie armonioasa, asemenea unui spectacol, in care mirii sunt personajele principale, in fata unui public exigent si rafinat alcatuit din familie,  prieteni si colegi. Beneficiind de intreaga expertiza a echipei Le Chateau si de suportul tehnologic de ultima generatie, realizăm, pentru fiecare cuplu in parte, scenarii de eveniment unice, ce pun in valoare viziunea proprie si dorintele acestora. Astfel, petrecerile de nunta la Castel sunt deopotriva aristocrate si stralucitoare dar si animate, pline de buna dispozitie si spectacululoase.

Avand incluse in pachetele de nunta standard o serie larga de servicii si echipamente necesare productiei unei nunti la cel mai inalt nivel, de ce altceva ar trebui sa se preocupe viitorii miri pentru a avea o nunta asa cum isi doresc?

LT: Beneficiind de o gama extinsa de echipamente profesionale de sunet, lumini inteligente, lasere, sisteme de proiectie HD si de o impunatoare scena demna de un adevarat teatru, mirii nu mai trebuie decat sa isi alcatuiasca programul artistic dupa preferintele lor, insa si in acest sens ii putem consilia si oferi suport, avand o relatie stransa cu majoritatea artistilor ce au cantat pe scena noastra. Practic, alaturi de wedding planer-ul nostru, generam un scenariu de eveniment personalizat, pe care il urmarim in detaliu, astfel incat viitorii miri sa se poata bucura pe deplin de petrecerea lor.

Ce inseamna experienta nuntii Le Chateau din punct de vedere culinar?

LT: Meniurile noastre de nunta reprezinta o adevarata calatorie in lumea bunului gust, o calatorie atat in lumea traditiilor nationale, reinterpretate in maniera proprie, cat si un periplu prin cele mai renumite bucatarii ale mapamondului. Maestrii bucatari ai Castelului sunt gata oricand sa accepte cele mai inedite provocari, reusind de fiecare data, cu succes, sa dezvolte si sa implementeze meniuri personalizate, adevarate creatii “made -to-measure” gastronomice.

Care este numarul optim de invitati pentru o nunta la Castel?

LT:  Sala de bal a Castelului poate acomoda in mod optim intre 100 si 400 de invitati, distribuirea acestora la mese realizându-se efficient cu ajutorul sistemului dinamic de gestionare confirmare a participantilor, astfel incat intreaga productie a spectacolului de nunta sa se situeze la cel mai inalt standard.

Pentru mai multe detalii si informatii despre Le Chateau – Castelul din Inima Capitalei cat si pentru programarea unei vizionari, consilierii specializati va stau la dispozitie la numarul de telefon 0725.333.333.

Website: www.Le-Chateau.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns