Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Pictura pe numere – cea mai simplă formă de a realiza propriile tale opere de artă

(P) Pictura pe numere – cea mai simplă formă de a realiza propriile tale opere de artă

pictura pe numere

Nu ar trebui să ne fie frică să afirmăm că „pictura este distractivă”, deși multă lume ne-ar putea contrazice. Ei bine, dacă folosim kituri de pictura pe numere, vom putea crea tablouri, într-un mod relaxant și distractiv, indiferent de talentul artistic pe care îl avem sau nu. Aceste kituri îți permit să pictezi tablouri care reprezintă modele Abstracte, Flori, Toamna, Iubire, Spiritualitate, Animale sau Peisaje. Dacă vrei să fii artist, nu este niciodată prea târziu – poți începe cu aceste kituri de picturi pe numere! Din experiența tuturor celor care au folosit picturi pe numere, cu toții s-au declarat încântați, iar tu nu vei regreta niciodată că ai cumpărat un asemenea set.

Criando.ro are disponibile peste 300 de seturi de pictură pe numere. Poți accesa pagina pentru a descoperi toate modelele exclusive disponibile. Ce conține un astfel de kit de la criando.ro? Ei bine, este un pachet complet cu:

  • pânză din bumbac cu desen conturat și fixat pe o ramă din lemn;
  • tuburi cu vopsea acrilică de înaltă calitate;
  • 4 pensule de dimensiuni diferite;
  • o coală de hârtie tip ciornă cu desenul conturat pentru exercițiu înainte de a pică pe tablou;
  • cleme metalice pentru a agața tabloul unde vrei tu după ce îl termini.

Deși a picta cu astfel de kituri este, în principiu, ceva ușor de făcut, există și aici câteva reguli pe care îți recomandăm să le respecți. Trebuie să te asiguri astfel că ai dus la îndeplinire principalul scop al picturii. Apoi, trebuie să te asiguri că vei finaliza pictura într-o manieră profesională. Asigură-te că ai terminat pictura fără dezastre.

pictura pe numere comanda

Ai grijă la numerele din tablou. Este un pas ușor, dar extrem de important. În timp ce pictezi, încearcă să “colorezi” toate zonele care indică culoarea pe care o utilizezi în acel moment. Cu acest lucru vei diminua confuzia cu privire la utilizarea culorii. Când ai terminat toate părțile, lasă-le să se usuce. Curăță mai întâi pensulele, apoi aplică culorile pe alte părți.

Pentru a acoperi numerele de pe un tablou, ceea ce am spus mai sus este important, deoarece conferă un aspect curat picturii tale. Nu te grăbi să termini tabloul și lasă timp de uscare între culori.

Vedem adesea că în timpul aplicării culorii, brusc mâna noastră atinge zona pictată, care este încă umedă, și totul se transformă într-un dezastru. Efortul tău nu mai are nicio valoare din cauza neglijenței. Pentru a evita acest lucru, colorează mai întâi zona cea mai de sus a pânzei și apoi zona inferioară. Datorită acestei măsuri de precauție, șansele de apariție a petelor se reduc.

Închide recipientul de vopsea când nu îl folosești pentru a preveni uscarea acesteia. În caz contrar, cu capacul deschis, vopseaua se va usca și nu va mai putea fi folosită.

Ai grijă de pensule. După ce nu le mai folosești, spală-le! Folosește pentru alte culori, pensule curate. Acest lucru te ajută să îi oferi pânzei o textura fresh, deoarece nu se amestecă nicio culoare în mod neadecvat. Este cel bine.

Folosește suficientă vopsea pentru a acoperi orice zona, dar fi concentrat și precis în timp ce pictezi. Vopseaua ar trebui să fie suficientă pentru a acoperi zona. Nu folosi totuși excesiv vopseaua pentru că poți rămâne fără vopsea și trebuie să aștepți câteva zile pentru a obține un nou tub.

Respectă toate regulile și sfaturile, dar nu te stresa. Ia-o ușor, relaxează-te, pictează numerele și bucură-te de propria opera de artă. Fii creativ cu pânză ta și ai încredere în tine. Cu kitul de pictură pe numere de la criando.ro te poți distra și învăța în același timp.

 

Sursă foto: criando.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns