Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Piele fină pe termen lung, chiar și în zonele greu accesibile

(P) Piele fină pe termen lung, chiar și în zonele greu accesibile

epilator panasonic

Vine vara, bine ne pare! Soare, plajă, relaxare! Iar ca relaxarea să fie totală, trebuie să avem cât mai puține griji. De unele, de la serviciu sau din familie, nu putem să ne debarasăm. Dar de altele, da! Cum ar fi grija părului nedorit. Te ajută și Panasonic cu ale sale produse extraordinare pentru îngrijirea personală.

Iată două dintre ele: este vorba de epilatoarele cu funcționare umedă/uscată, ES-EL9A și ES-EL7A.

Vei avea o piele fină, fără fire de păr nedorite, pe întregul corp. Pentru că aceste epilatoare perfect finisate și elegante sunt echipate cu discuri duble cu 30% mai late cu 60 de pensete pentru epilarea rapidă și eficientă, dintr-o singură trecere. Capul pivotant flexibil la 90 grade excelează nu doar prin adaptarea perfectă la curbele corpului ci și printr-o postură de impact minim, pe toată suprafața corpului.

Detectează și îndepărtează cu ușurință părul nedorit

Capul pivotant flexibil se rotește cu 90 de grade oferind un mai bun contact cu pielea pe fiecare contur al corpului, chiar în zonele greu accesibile, menținând o postură confortabilă.

Pentru firele de păr mai greu de detectat, o lampă cu LED vă vine în ajutor chiar și atunci când este utilizată în zone mai slab luminate, greu de accesat.

Pensete late și lungi pentru o precizie absolută

Cele 60 de pensete de pe discurile duble îndepărtează în siguranță chiar și cele mai fine fire de păr. Lungimea mărită și închiderea perfectă a fiecărei pensete este concepută pentru a prinde în siguranță fiecare fir. De asemenea, acestea prezintă o deschidere mai largă, pentru a mări contactul cu firele de păr.

ES-EL9A

Pe lângă modurile de funcționare normal/delicat cu 2 viteze, ambele modele dispun și de un ‘mod puternic’, care permite epilarea mai accelerată, pentru situațiile în care timpul disponibil pentru îngrijire este foarte scurt.

Sunt dotate cu o serie de accesorii pentru întreg corpul, inclusiv pentru îndepărtarea părului nedorit din zona axilei și linia bikini, fiind extrem de utile chiar pentru exfoliere (folosind o perie exfoliantă Sonic Scrub Brush sau capul de îngrijire a picioarelor Foot Care Head, compatibile doar cu ES-EL9A)

Epilatoarele umede/uscate ES-EL9A și ES-EL7A funcționează fără fir, fiind alimentate cu o baterie litiu-ion. Încărcarea completă în timp de o oră a bateriei asigură funcționarea aparatului timp de 30 de minute. Descărcarea bateriei este avertizată printr-un semnal luminos care indică necesitatea de reîncărcare.

ES-EL7A

Design rezistent la apă și epilare mai delicată

ES-EL9A și ES-EL7A prezintă un design rezistent la apă care permite utilizarea în baie. Prin umezirea și înmuierea prealabilă a pielii în cadă, fiecare fir de păr poate fi epilat rapid și cu ușurință, de la rădăcină; perfect pentru persoanele cu o toleranță redusă la durere. Umiditatea protejează pielea şi previne uscarea.

Comments

comments

Lasă un răspuns