Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Ramada Hotel & Suites Bucharest North, locul perfect pentru nunta ta

(P) Ramada Hotel & Suites Bucharest North, locul perfect pentru nunta ta

Știm cât de dificil este să găsești locul perfect pentru nuntă, așa că îți venim în ajutor cu o sugestie: Ramada Hotel & Suites Bucharest North, unde totul este pregătit cu profesionalism și minuțiozitate.

Indiferent dacă îți dorești o nuntă grandioasă, ca în povești, sau una restrânsă, în familie, Ramada Hotel & Suites Bucharest North îți oferă mai multe saloane, pentru a-l alege pe cel potrivit ție.

Astfel, ai la dispoziție:

Diamond Ballroom, o sală cu o suprafață de 540 m2, cu decorațiuni caracterizate prin stil şi eleganţă, cu lumină naturală, sistem de iluminat în diferite culori şi intensităţi şi care poate găzdui până la 300 de invitați.

Crystal Ballroom, care se distinge prin ambianţa rafinată creată prin imbinarea perfectă între decoraţiunile Swarovski şi candelabrele somptuoase, pe de o parte şi esenţele de lemn nobil care îmbracă pereţii, pe de alta parte; poate găzdui până la 200 de persoane.

Clubul Amethyst, care se remarcă prin nota de excentricitate dată de dotările moderne şi decorurile în nuanţe de mov şi argintiu. A fost concepută special pentru a se adapta oricărui scenariu (clasic, modern, extravagant); poate găzdui până la 160 de invitați.

American Lounge – distinct, confortabil şi discret, este spaţiul ideal pentru o petrecere reușită de până la 140 de invitați care vor avea o experienţă de neuitat.

De asemenea, Ramada Hotel & Suites Bucharest North îți pune la dispoziție și consultanți profesioniști care se vor asigura că nunta ta va ieși exact așa cum îți dorești.

Mai mult, locația are bucătărie proprie care îți oferă cele mai delicioase preparate ce vor mulțumi și cele mai pretențioase gusturi și cele mai exigente cerințe. Cele şapte propuneri, pornind de la 58 euro, impresionează atât pe cei care iubesc bucătăria tradiţională, cât şi pe adepţii preparatelor avangardiste, cu note inedite de condimente, ingrediente și metode de gătit.

Pentru miri, apartamentul nupțial este oferit gratuit, iar pentru oaspeți camere și apartamente la cele mai avantajoase prețuri.

Nu în ultimul rând, pentru evenimentele organizare în 2016, poți beneficia de 10% discount pentru evenimentele organizate sâmbăta şi 30% discount pentru evenimentele organizate duminica!

Comments

comments

Lasă un răspuns