Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Secretul tinereții veșnice – crema antirid de la Gerocossen

(P) Secretul tinereții veșnice – crema antirid de la Gerocossen

crema antirid

Trecerea timpului lasă urme vizibile atât pe chipul bărbaților, dar mai ales pe cel al femeilor. Ridurile de expresie sau cele elastice sunt provocate de o serie de factori precum: expresiile faciale, un stil de viață neechilibrat, hidratarea necorespunzătoare, lipsa odihnei și a activității fizice, stresul etc.

Preocuparea femeilor în a le diminua sau în a le estompa și de a reda pielii aspectul de altădată i-a determinat pe specialiștii din domeniul frumuseții să caute acel secret al tinereții veșnice” mult dorit. Astfel, au apărut pe piață o mulțime de creme pentru riduri ce promit să redea tuturor încrederea de a se privi din nou în oglindă cu zâmbetul pe buze.

Gerocossen cosmetice pentru un ten veșnic tânăr

Gerocossen, companie românească de tradiție, cu o experiență de peste 27 de ani în domeniul cosmeticelor de înaltă calitate, și-a alocat timp și resurse importante pentru a descoperi metode prin care să vină în ajutorul celor ce se confruntă cu riduri mai mult sau mai puțin profunde.

Astfel, orice cremă de față antirid de la Gerocossen previne apariția ridurilor, dar le și atenuează pe cele deja existente. Printre ingredientele ce stau la baza gamei de creme pentru riduri se numără: algele marine, colagenul marin, untul de shea, uleiul de argan bio, extractul de melc etc.

Pentru că fiecare femeie este unică, iar nevoile tenului diferă în funcție de vârstă, stil de viață și predispoziție genetică, Gerocossen a creat game diversificate de creme antirid cu ingrediente și acțiuni diferite.

Top 3 cele mai apreciate creme antirid de la Gerocossen

Produsele Gerocossen sunt inspirate din natură, iar acest lucru se observă în rezultatele excelente pe care le oferă. Ingredientele naturale, alături de tehnologiile moderne de producție și pasiunea celor implicați în proces au adus produsele companiei în topul preferințelor femeilor din România.

În lupta împotriva ridurilor se remarcă:

  • Gama de produse antirid Algaderm

Cu peste 98% ingrediente de proveniență naturală, produsele acestei game promit o hidratare excelentă a tenului și menținerea aspectului tânăr al acestuia. Alga marină, ingredientul de bază al gamei, acționează cu succes asupra ridurilor profunde, oferind pielii un aspect mai neted și mai catifelat.

Specialiștii recomandă aplicarea zilnică a cremei, pe tenul curățat în prealabil, pentru rezultate maxime. Pentru efecte vizibile și în zona ochilor, pachetele DUO din gama Algaderm vin însoțite de o cremă antirid special creată pentru această zonă sensibilă.

Produsele sunt destinate femeilor de peste 55 de ani, indiferent de tipul de ten.

  • Gama de produse antirid Argan Bio

Pentru femeile de peste 45 de ani, Gerocossen a creat gama Argan Bio, în care ingredientul de bază, uleiul de argan bio, alături de Coenzima Q10, contribuie la diminuarea semnificativă a ridurilor vizibile și la creșterea fermității pielii.

Datorită factorului de protecție UV – SPF 10, produsul protejează pielea împotriva efectelor nocive ale expunerii îndelungate la soare. Formula bazată pe complexul anti-aging previne viitoarele semne ale îmbătrânirii tenului și atenuează ridurile deja existente.

În funcție de necesități, produsele din gama Argan Bio pot fi folosite și în zona gâtului și a decolteului, aplicate cu mișcări circulare ușoare.

  • Gama de produse antirid Melcfort

Gama de produse Gerocossen Melcfort Skin Expert, bazată pe ingredientul activ de extract de melc (Poly-Helixan), este extrem de eficientă în reducerea ridurilor profunde. Potrivită femeilor de peste 35 de ani, orice cremă pentru riduri profunde din această gamă are efecte vizibile garantate.

Un mare avantaj al acestor produse este că, datorită proprietăților antiseptice și antiinflamatoare ale extractului de melc, sunt eficiente în diminuarea cicatricilor, având rezultate uimitoare și în cazul tenului cu tendință acneică. Combinația extraordinară dintre extractul de melc, untul de shea și uleiurile esențiale de argan și migdale ajută la refacerea barierei cutanate, favorizând sinteza colagenului și stimulând regenerarea celulară.

De altfel, extractul de melc este cunoscut ca un adevărat elixir al tinereții, fiind folosit în numeroase produse de îngrijire a pielii, dar și în tratamentele cosmetice din clinicile de specialitate.

Folosirea celor mai bune produse este de un real ajutor în menținerea aspectului tânăr al pielii pentru cât mai mult timp, însă nu este suficientă. Pe lângă îngrijirea exterioară, interesul pentru menținerea unui stil de viață sănătos este la fel de important. O alimentație bazată pe cât mai multe legume și fructe, câteva minute de activitate fizică în fiecare zi și odihna suficientă sunt aspecte ce nu trebuie deloc neglijate.

Sursa foto: Shutterstock

Comments

comments

Lasă un răspuns