Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Sharon Stone, atrăgătoare și la 62 de ani

(P) Sharon Stone, atrăgătoare și la 62 de ani

Sharon Stone

Actrița Sharon Stone, renumită pentru rolul din filmul Basic Instinct, a împlinit recent 62 de ani, dar continuă să fie atrăgătoare și se menține într-o formă excelentă.

Sharon Stone a devenit faimoasă pentru scena cu picioarele încrucișate din Basic Instinct. De altfel, acest film s-a bucurat de un succes major și ulterior a dus și la apariția slotului Basic Instinct, ce poate fi jucat la NetBet Cazino.

Puțini sunt însă cei care știu că Sharon Stone nu a fost prima opțiune pentru rolul din Basic Instinct. Într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani, regizorul Paul Verhoeven a dezvăluit că primele opțiuni de pe lista sa au fost Julia Roberts și Michelle Pheiffer.

Acestea aveau o cotă foarte bună la momentul respectiv, însă au refuzat rolul primit din cauza scenelor de sex și violență prevăzute în scenariu.

În aceste condiții, Paul Verhoeven a mers pe varianta Sharon Stone, care la vremea respectivă avea 34 de ani. În acele momente, ea dorea să își resusciteze cariera, pozase dezbrăcată în Playboy și nu avea o problemă în a juca într-un film marcat de scene sexuale.

Totuși, faimoasa scenă cu picioarele încrucișate a stârnit o controversă, în condițiile în care actrița l-a acuzat ulterior pe regizorul Paul Verhoeven că a mințit-o și că i-a transmis că nimic indecent nu se va vedea în film.

„Verhoeven mi-a spus că trebuie să dau jos lenjeria intimă deoarece se vede pe cameră. El m-a asigurat că nu se va vedea nimic altceva. În acel moment, nu existau imaginile în high definition, astfel că, atunci când m-am uitat pe monitor să revăd scena, chiar nu am văzut nimic”, a povestit actrița.

Totuși, ea spune că a observat scena cu pricina abia când a văzut filmul pe un ecran de cinema. „Am fost în stare de șoc. La finalul filmului, m-am dus direct la Paul Verhoeven, pe care l-am pălmuit”, a completat Sharon Stone.

Pe de altă parte, Paul Verhoeven a susținut că Sharon Stone a știut de la bun început că acea scena va fi inclusă în film

Sharon Stone continuă să impresioneze și la 62 de ani

Pe 10 martie, actrița americană a împlinit 62 de ani. Ea continuă să uimească prin faptul că se menține foarte tânără și primește numeroase laude pentru aspectul său.

De altfel, Stone a realizat recent un pictorial și a ajuns pe prima pagină a revistei Harper’s Bazaar India, alături de un tânăr model.

Ajunsă la această vârstă respectabilă, Sharon Stone este preocupată acum de teme importante cum ar fi feminismul.

„Am fost crescută să nu mă gândesc că sunt diferită, ci să-mi susțin punctele de vedere, să cer respect pentru mine. E de neconceput pentru mine să mă gândesc că aș putea fi tratată diferit”, a afirmat Stone pentru această revistă.

De asemenea, pentru că a fost lăudată dintotdeauna pentru frumusețea sa, Sharon Stone a încercat să ofere o definiție a frumuseții.

„Frumusețea nu este doar despre cea fizică. Chiar mă gândeam că, dacă aș putea fi altceva în această viață, aș alege să fiu vântul. Cred că vântul este pur și liber să fie ce își dorește. Frumusețea este calmă, blândă, tandră, înverșunată și sălbatică. Este orice atât timp cât este pură”, a completat Stone.

Iar când vine vorba despre faima pe care a dobândit-o după rolul din Basic Instinct, Stone a menționat că aceasta este o armă cu doua tăișuri.

„La faimă mă gândesc că la un obiect. Nu trebuie să o lași să iți distrugă viața. Trebuie să fii capabil să o folosești într-un mod productiv, să funcționeze pentru tine, nu să te controleze”, a încheiat actrița americană.

 

Sursă foto: variety.com

Comments

comments

Lasă un răspuns