Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Top 3 motive pentru care să apelezi la un împrumut rapid furnizat de o IFN

(P) Top 3 motive pentru care să apelezi la un împrumut rapid furnizat de o IFN

imprumut rapid

Nevoia unui împrumut rapid poate apărea în viața ta oricând, mai devreme sau mai târziu. Fie că plănuiești de ceva timp o schimbare și te-ai hotărât ca într-un final să treci la fapte, fie că te confrunți cu o situație ce presupune cheltuieli neprevăzute, un împrumut la momentul potrivit poate fi decisiv.

Ca femeie, poți avea nenumărate idei și planuri de viață. Însă, deseori, acest lucru nu este suficient, având nevoie totodată și de un mic sprijin financiar pentru a-ți transforma visurile în realitate. De pildă, suplimentarea bugetului pentru renovarea locuinței, cu ajutorul unui împrumut rapid, îți poate transforma casa în casa pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Mai mult decât atât, chiar și atunci când te afli într-o situație-limită, cu toate că puterea ta de reacție și flerul feminin îți sunt alături, nu poți rezolva întotdeauna orice problemă fără… bani. Spre exemplu, o investigație medicală urgentă pentru tine sau pentru un membru foarte apropiat al familiei poate costa destul de mult, punându-te în dificultate.

Pentru toate acestea, pentru a rezolva mai ușor orice problemă sau a-ți pune în aplicare orice plan, există alternativa Provident Financial România. Iată cele 3 motive de bază pentru care să soliciți un imprumut rapid de la această instituție financiară nebancară – IFN –, în caz de nevoie:

1. Experiența

Fondată în anul 2006, în cadrul grupului britanic International Personal Finance (IPF), Provident Financial România face parte dintr-un grup specializat în ceea ce privește acordarea unui împrumut rapid de tip IFN – adică, nebancar. Grupul IPF este lider internațional pe acest segment de piață, înregistrând activități în 9 țări din Europa, dar și în Mexic sau Australia.

Până în prezent, instituția a deservit cu succes peste un milion de clienți unici în România. În urma unei colaborări solide și fără probleme, mai bine de 70% dintre clienți au accesat deja și al doilea împrumut rapid Provident.

Creditarea responsabilă, transparența, seriozitatea și promptitudinea acordării unui credit în maximum 48 de ore fac din această IFN o variantă pe care să nu o excluzi la nevoie.

2. Condițiile minime de eligibilitate

Provident Financial România se adresează în special românilor cu venituri mici și medii, astfel încât condițiile pe care trebuie să le întrunești pentru obținerea sumei de bani dorite, pe termen scurt sau mediu, sunt minime:

  • Cetățenie română
  • Vârstă de minimum 18 ani
  • Adresă de domiciliu sau reședință pe teritoriul României
  • Venit fix minim lunar de 300 de lei, dovedibil (prin intermediul adeverinței de salariu, al talonului de pensie sau al unui raport de la ANAF pe care-l poate obține Provident, cu acordul tău)
  • Un număr de telefon valabil

imprumut rapid

3. Gestionarea la domiciliu a împrumutului

Optând pentru acest serviciu opțional și auxiliar, un reprezentant de vânzări se va deplasa la adresa indicată de tine, respectând toate normele anti COVID-19. Chiar în confortul propriei tale locuințe, acesta îți va oferi suport în completarea formularelor și îți va înmâna banii solicitați. Ulterior, el te va vizita săptămânal ori lunar, în vederea încasării ratelor.

Vrei să afli mai multe detalii despre un împrumut rapid IFN și să aplici chiar acum? Accesează site-ul Provident.ro, completează formularul, iar în cel mai scurt timp un reprezentant al companiei te va contacta telefonic pentru a-ți oferi toate detaliile de care ai nevoie. Alternativ, poți suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75.

 

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns