Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Trucuri privind machiajul de zi cu zi

(P) Trucuri privind machiajul de zi cu zi

machiaj de zi

Machiajul de zi cu zi este uneori necesar din cauza serviciului sau pur și simplu pentru că ne place să ne îmbunătățim look-ul. Există multe femei care aleg un machiaj de zi cu zi, simplu, ușor de aplicat și, mai presus de toate, care are rezultate bune. În acest caz, lăsăm la o parte tehnicile mai complicate și care durează mult timp, și optăm pentru un machiaj durabil și mai simplu.

Machiajul de zi cu zi  este de obicei un machiaj natural, care scoate în evidență frumusețea feței și trăsăturile ei.

Deci, într-adevăr nu trebuie să complicăm lucrurile. Este o chestiune care depinde de persoana. Fiecare femeie este liberă să-și aleagă tehnica și machiajul în funcție de gusturile ei, deși, bineînțeles, există anumite indicații pe care le vom urma. Iată cum puteți aplica un machiaj de zi cu zi.

Hidratarea  faței

Fața trebuie întotdeauna pregătită pentru aplicarea machiajului. Nici cele mai bune produse de machiaj nu vor functiona, dacă pielea nu este hidratată corespunzător. Trebuie să curățați bine tenul, fie cu apă micelară, fie cu lapte pentru curățarea feței sau cu un săpun neutru. Apoi trebuie să o hidratați bine și să lăsați crema să intre în piele. De asemenea, trebuie să aplicați cremă în jurul ochilor. Cu pielea împrospătată, curată și hidratată puteți trece la machiaj.

Pre-bază pentru un machiaj de lungă durată

Dacă aveți de gând să vă petreceți ziua afară și machiajul trebuie să reziste mult mai mult, ceea ce puteți face este să aplicați o pre-bază. Pre-bazele sunt pentru față, dar există și pentru ochi, pentru a le aplica înaintea fardurilor. Pre-baza uniformizează nuanța și fixează mai bine machiajul. La toate bradurile de produse cosmetice veți găsi pre-baze. Folosiți-le pentru a vă bucura de un machiaj perfect toată ziua.

O bună bază de machiaj

Baza de machiaj ar trebui să fie bună, în sensul că nu ar trebui să arate ca o mască, ci să dea feței un aspect mai frumos. Un produs de calitate nu usucă pielea, ci îmbunătățește aspectul, acoperă imperfecțiunile și uniformizează nuanța. În plus, pielea trebuie să respire, iar nuanța bazei trebuie să fie cât mai naturală posibil. Multe femei au optat  pentru BB Cream, deoarece este mult mai naturală la lumina zilei, deși, desigur, acoperirea nu este aceeași.

Fixați machiajul cu pudre

O altă etapă care este necesară după bază, este folosirea pudrelor compacte. Aceste pudre servesc, pe de o parte,  la evitarea strălucirii și, pe de altă parte, la fixarea machiajului. Pudrele fac ca machiajul să reziste mai mult timp. În plus, le puteți purta în geantă, pentru retușarea machiajului pe tot parcursul zilei.

Iluminarea feței

Dacă veți folosi doar bază make-up, fața va părea opacă și fara culoare, de aceea aveți nevoie de iluminatoare. Iluminatoarele sunt perfecte pentru evidențierea anumitor zone ale tenului. Dacă le veți folosi constant, tenul vostru va arăta mereu fresh și îngrijit.

Evidențierea ochilor

De asemenea, vă puteți evidenția ochii cu trucuri rapide. Cu un creion vă puteți contura ochii, folosind întotdeauna o culoare care evidențiază nuanța lor. De asemenea, puteți utiliza un eyeliner, dar pentru acesta trebuie să aveți oarecare experiență, deoarece realizarea unei linii perfecte nu este foarte ușoară. De asemenea, aveți nevoi de un rimel de cea mai bună calitate.

Alegeți rujurile

Buzele din timpul zilei sunt, de obicei, naturale, cu nuanțe de nude,  maro deschis sau roz. Deși din când în când puteți alege să le evidențiați cu o altă nuanță. O culoare roșie funcționează întotdeauna, dar există și alte nuanțe, precum corai, perfectă pentru sezonul de vară.

După cum puteți observa, realizarea unui machiaj de zi cu zi nu este deloc un proces greu. Este important însă să dispuneți de produse de cea mai bună calitate. În cazul în care nu aveți ce vă trebuie, vă recomandăm să intrați în universul produselor cosmetice originale oferite de Red Velvet.

Această companie pune la dispoziție, pe site-ul cu același nume, doar produse cosmetice originale, cu proveniență 100% certă.

Sunt produse ce aparțin unor branduri precum Makeup Revolution, Dermacol, Sleek, NYX, Technic, Milani etc. Intrând pe Redvelvet.ro veți avea șansa de a vă achiziționa fond de ten, pudre compacte, bază make-up, rimel, ruj lichid etc.

Cu ajutorul lor vă veți realiza un machiaj perfect. Spor la cumpărături vă dorim!

 

 

 

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns