Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Valentine’s Day când cel mai deschis e în casă

(P) Valentine’s Day când cel mai deschis e în casă

card de cumparaturi

Cina romantică de Valentine’s Day s-ar putea să îi surprindă pe unii la terasa unui restaurant de lux. Cu gecile de lux, cu fularele de lux și cu șervețelele de lux luate de vântul lui februarie. Dacă înainte ți-era teamă de o cheltuială atât de trecătoare precum o cină într-o locație selectă, anul acesta cel mai probabil un „hai să stăm acasă” va fi mai mult decât bine primit. E clar că din portofel cardul de cumpărături o să ne facă cu ochiul pentru a face o impresie plăcută persoanei iubite. Dar ce să faci acasă, când acasă ești mai tot timpul?

Cină pe barba ta

O cină bună nu se gătește singură și nici din prima, mai ales când ești genul care prepară oul fiert mereu diferit, mereu cu speranță. Antrenează-te cu două-trei zile înainte, preparând o cantitate mai mică din cina planificată. Așa ai șansa să greșești ca să nu o dai în bară în seara cea mare. Nu-ți dorești să mai ai timp doar o oră până când ajunge acasă persoana iubită și să fii nevoit să o iei de la zero, plus o bucătărie întreagă de curățat.

Miroase plăcut și se poartă pe gât

Un cadou tentant pentru cei pe care îi iubim este adesea un parfum nou. E bine să ne placă și nouă dar e și mai important să placă celui care îl primește. Un parfum de la Marionnaud te poate rezolva repede și ușor, dar necesită puțină planificare. Ca la „Vrei să fii miliardar”, ai putea suna un prieten/o prietenă, întrebând dacă prin întâmplare știe ce parfum și-ar dori partenerul/partenera.  Sau poate sunteți norocoși și ați fost deja pe la un magazin de parfumuri și persoana iubită a suspinat la acel parfum zicând „ia uite cum miroase ăsta!”. Dacă niciuna din variantele de mai sus nu se aplică, mergeți la sigur cumpărând parfumul pe care deja îl are, din care au mai rămas doar câteva picături pentru zilele alea importante.

Imagini care rămân cu noi

Momentan nu putem spune că avem neapărat vacanțe clasice. Nu prea putem să plecăm unde vrem și nici nu e recomandat. Dar ce e sigur e că așa cum primăvara vine cu Soare, și viitorul nostru va veni cu libertate la vacanțe, că doar nu o să trăim așa ani la rând. Și ce ne dorim mai mult de la următoarele vacanțe? Să ne simțim minunat, desigur. Dar vrem să rămânem și cu amintiri frumoase. N-am vrea să ne trezim că după călătoria mult așteptată, tot ce ne-a rămas e să fie câteva poze neclare, în care Luna aia superbă seamănă cu becul din sufragerie. La F64 găsești o gamă largă de aparate foto, atât pentru pasionați, cât și pentru amatorii de poze reușite. Cu Fujifilm Insta Mini 11 îi satisface pe nostalgici, oferind posibilitatea de a face fotografii pe film, poate cel mai inedit mod de a captura și păstra clipa trecătoare.

Pauză de la tehnologie

Ne uităm la TV în fiecare seară, stăm la birou toată ziua și pe sticla telefoanelor noastre începe să se formeze un mic șanț de la atâta scroll pe Instagram. E adevărat, uneori e drăguț să ne uităm la un film romantic de Valentine’s Day. Dar cei din filmul acela sunt efectiv un cuplu la care ne uităm. Hai să ne uităm la noi. Încearcă o seară fără tehnologie. Ia pulsul relației, dar fără întrebări majore sau decizii ce ar putea să nu-i placă partenerului/ partenerei. Ceva simplu, care să vă bucure pe amândoi. Un top de „5 lucruri care-ți plac la mine” sau „3 cele mai plăcute amintiri împreună” sau „Când ți-ai dat seama că mă iubești, dar încă nu aveai curaj să-mi zici?”. Puneți toate scaunele în sufragerie, aruncați două pilote peste și stați în fortul vostru confortabil, relaxați-vă în prezent lângă persoana dragă.

Cu siguranță creativitatea o să te salveze și de data asta. Cu un card precum CardAvantaj vei putea să-ți lași imaginația să zburde liberă în găsirea planului pentru o seară perfectă.

Comments

comments

Lasă un răspuns