Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită la Opera Naţională

(P) Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită la Opera Naţională

gala Women in Economy

Meritele doamnelor care au schimbat lumea afacerilor din România trebuie recunoscute. Cu o educație academică solidă, acestea au reuşit să-și dovedească valoarea într-un mediu extrem de complicat.

Indispensabile în organizații, fac parte din board-uri și chiar conduc destinele celor mai mai mari companii prezente în România. Mai mult, cu muncă și perseverență, cele care au ales drumul antreprenoriatului au reușit să găsească veritabile rețete de succes.

Prin urmare, pe data de 7 martie 2019, la Opera Naţională București, Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) şi jurnaliştii Capital Media Production au ales să sărbătorească cu fast toate doamnele din business prin organizarea Galei Women in Economy”.

Astăzi nu mai trăim în definiții, creăm definiții, schimbăm concepții, învingem mentalități și avem curaj! Așa arată femeia de afaceri contemporană, femeia care îndrăznește să piloteze cu calm și cu multă abilitate cursa antreprenoriatului”, spune Cristina Chiriac,
preşedinte CONAF.

În cadrul evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa înalte oficialităţi din România şi din străinătate, vor primi distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc operaţiunile unor companii gigant, care asigură o parte însemnată din PIB-ul României.

În plus, va fi prezentat un studiu realizat de Frames, care are o concluzie încurajatoare: “din ce în ce mai multe doamne se implică în businessul românesc”. Astfel, numărul femeilor prezente în afaceri – din poziția de manager, acționar, administrator sau PFA – a crescut față de 2014 cu aproape 100.000. Cele mai multe au, în prezent, vârsta între 34 și 49 de ani, studii superioare și experiență în business, clădită în principal în companiile pentru care au lucrat în trecut. Alte lucruri inedite despre acestă cercetare de piaţă vor putea fi aflate în cadrul evenimentului.

Un alt punct de interes al evenimentului constă în lansarea „TOP 50 Femei în Economie”, anuar în care veți găsi poveştile unor doamne care fac performanţă în business. Răsfoind catalogul, veți descoperi niște doamne despre a căror existență poate nu știați, dar de la care, cu toții, avem multe de învățat.

Acest eveniment va fi realizat cu sprijinul companiilor partenere care au aceleasi valori ca si noi: viziune, competitivitate, implicare sociala activa si sprijinirea initiativelor antreprenoriale.

Comments

comments

Lasă un răspuns