Esti aici
Femeia.ro > Promo > Pantofii de nuntă potriviţi pentru dansul mirilor

Pantofii de nuntă potriviţi pentru dansul mirilor

Privirea dintre cei doi parteneri, mişcările şi pantofii sunt elementele care dau farmec acestui moment. Şi dacă primele două ţin de conexiunea dintre parteneri, pantofii sunt un detaliu care trebuie ales cu atenţie pentru ca momentul să fie impresionant, iar mişcările fără greşeală.
Vals vienez sau lent, rock and roll, tango sau bachata, sunt doar câteva din stilurile cu care cuplul ar putea să uimească invitaţii. Cu o talpă subţire şi cu un toc mai gros şi stabil, puteţi păşi pe ringul de dans în acordui de vals, jazz sau disco. O alegere inspiată ar putea fi pantoful classic sau cel de tip stiletto.

Dacă sunteţi pasionaţi de tango sau rock’n’roll, ca să evitaţi un moment stânjenitor, alegeţi o preche de încălţăminte legată de picior. Standalele sau o pereche de pantofi cu baretă sunt cea mai potrivită alegere.

*“Indifernt de stilul de dans pe care îl aleg pentru noaptea nunţii, le recomandăm viitoarelor mirese să poarte în primul rând pantofi comozi şi de calitate, care să le permită să se mişte în voie. Noi le oferim şansa să-şi facă orice model îşi doresc, fie că vorbim de sandale, pantofi sau balerini. Ne spun ce tip de piele vor, culoarea, mărimea tocului, accesoriile şi decupajele, iar noi le realizăm manual, în atelierele din Bucureşti”*, a declarat Diana Petrescu, owner-ul bradului românesc de încălţăminte Veronesse.

Dacă nu aveţi dansul în sânge, de preferat ar fi să nu alegeţi o coregrafie dificilă. Nu ar fi rău dacă aţi apela la un profesionist care să vă înveţe câteva mişcări. Indiferent de situaţie, ar fi bine să exersaţi mişcările de dans cu pantofii de nuntă. Astfel, tu te vei obişnui cu pantofii, iar picioarele tale vor sta relaxate toată seara.

Pantofii Veronesse sunt din piele naturală, au cusături fine, un calapod comod şi sunt lucraţi manual. Oferă clientelor posibilitatea de a-şi crea pantofi pe comandă, chiar şi celor care poartă mărimi extreme sau au picioare cu probleme.

Comments

comments

Lasă un răspuns