Esti aici
Femeia.ro > Promo > Pe malul mării

Pe malul mării

Și deja parcă îți vezi în fața ochilor minții viitoarea nuntă, într-un apus de soare fantastic, cu picioarele goale înfipte în nisipul călduț încă de peste zi, în timp ce briza mării ți se joacă în plete. Alesul inimii tale te ține de mână și priviți amândoi întinderea nemărginită a apei, în timp ce în jur nunta se defășoară exact cum ți-ai dorit, într-un decor cu scoici și decorațiuni marine, făclii aprinse și construcții de nisip.

Visul tău se poate transforma foarte ușor în realitate, trebuie doar să acorzi atenție detaliilor, căci ele sunt cele care își vor lăsa amprenta marină în memoria colectivă.

În primul rând, folosește doar culori inspirate din decorurile mării: albastrul marin, azuriul cerului, nisipiul, totul combinat cu alb. În al doilea rând, aranjamentele trebuie să susțină ideea de plajă. Așadar, alege doar decoruri cu simboluri inspirate de mare: scoici, plasă tip năvod, pietricele mici, stele de mare, melcișori, diverse cochilii, ancore. Tematica nunții trebuie să se regăsească și ea de la un cap la altul al organizării, începând cu invitațiile și trecând prin decorațiuni, cocarde, mărturii, meniu etc.

Unul dintre avantajele acestei teme de beach wedding este că e ușor de realizat și în variantă do it yourself, căci materie primă se găsește din abundență în natură – totul este să fii creativ și original. De asemenea, pentru un decor de impact, puteți plasa colace de salvare ici-colo, cufere de pirați sau hamace pentru invitați, care să invite la odihnă.

Pentru eventualitatea că se strică totuși vremea, asigurați totul cu pavilioane sau corturi de plajă. Iar dacă este vorba de o plajă mai sălbatică, va trebui să veniți echipați cu de toate și să dotați locul de ceremonie cu podea, covor, scaune sau arcadă. Sau, dacă trageți mai spre civilizație, alegeți o variantă de restaurant cu terasă – e mai simplu, dar trebuie să vă puneți amprenta marină mai puternic, în special în interior.

Ca meniu, optați pentru feluri ușoare, pește și fructe de mare, supe reci și cocktailuri de creveți, iar ca băuturi oferiți cocktailuri exotice.

Comments

comments

Lasă un răspuns