Esti aici
Femeia.ro > Promo > Peste 70 de spectacole la show-urile de stand-up comedy în aer liber

Peste 70 de spectacole la show-urile de stand-up comedy în aer liber

Peste 70 de spectacole în aer liber au loc în perioada iunie-august 2020 pe terasa Hop Garden (Splaiul Unirii 225 – pe malul Dâmboviței), în cadrul proiectului de entertainment ”Fool de Vară”. Derulat sub forma unor succesiuni de evenimente pentru toate gusturile, susținute de zeci de artiști consacrați și debutanți, proiectul include spectacole de stand-up comedy, teatru, spectacole de magie pentru adulți și copii, improvizație și muzică, fiind organizat în parteneriat de Hop Garden și The Fool.

Dintre artiștii consacrați care vor urca pe scena în aer liber în perioada iunie-august fac parte: Horațiu Mălăele, Cosmin Nedelcu – Micutzu, Bordea, Bogdan Mălăele, Vlad Grigorescu, George Tănase, Radu Bucălae, Mukinka, George Adrian, Mane Voicu, Elena Voineag, Teodora Nedelcu, Nelu Cortea, Cristina Strecopîtov.

Printre spectacolele susținute in aer liber se numără: ”Sunt un orb”, ”Niște oameni la terasă”, ”Audio Pandemonium”, ”Open Mic”, ”Magic Fairytale”, ”Best of Vlad Grigorescu” etc.

”Fool de vară este un proiect de entertainment ambitios care lansează cea mai mare scenă de comedie în aer liber din București. Practic, mutăm show-urile de stand-up comedy la terasă și promitem spectacole incendiare, dar și porții sănătoase de umor”, a declarat Călin Crețu, manager The Fool.

Toate evenimentele organizate la terasa Hop Garden respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități. Localul asigură o igiena riguroasă a tuturor spațiilor interioare și exterioare și respectă în totalitate ultimele norme și proceduri legale, pentru ca personalul, invitații și clienții să fie in deplină siguranță.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns