Esti aici
Femeia.ro > Promo > Pește mereu proaspăt

Pește mereu proaspăt

La Pescaderia by Alioli găsești pește proaspăt și într-o varietate extrem de mare. Acest magazin tip pescărie deține singurul restaurant din Europa aprovizionat cu pește și fructe de mare de captură direct din portul Villajoyosa de lângă Alicante, Spania.

Pește de captură este de la prima mână și ajunge ân țară în maximum 48 de ore, fără să urmeze traseul standard din 4 pași: Port – Piețe de pește en gros din Spania – Piețe en detail din Europa și Restaurant.

Portul Villajoyosa din Spania, de unde este achiziționat peștele, este una din sursele principale de pește și fructe de mare de captură de unde se aprovizionează marile piețe en gros din Barcelona, Madrid și Valencia, cei mai importanți furnizori de pește proaspăt pentru țări precum Franța, Italia, Olanda și întreaga Europă.

Conceptul de pescărie cu restaurant La Pescaderia are o bucătărie deschisă unde chef-ul internațional de originie italiană, Andrea di Russo, gătește personal produsele de pește pentru a fi consummate pe loc sau pentru a fi luate acasă. Principalele modalități de preparare se axează pe specificul spaniol și portughez la plită sau la cuptor.

La Pescaderia by Alioli este situată în Complexul Pipera Plaza pe Șoseaua București Nord 18 în orașul Voluntari.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns