Esti aici
Femeia.ro > Promo > Petrecere de neuitat

Petrecere de neuitat

Lucrușoarele decorative atrag, fascinează și aduc bucurie. Mărturiile simpatice le amintesc nuntașilor mult timp după nuntă de evenimentul la care au luat parte. Aparatele de fotografiat de unică folosință importalizează momente unice, iar lumânările romantice sau artificiile asigură un anumit tip de atmosferă. Iată câteva sfaturi care să te ajute:

Rămâneți fideli stilului vostru!

Doar pentru că cea mai bună prietenă a ta a avut un magician la nuntă sau fratele lui a chemat o trupă celebră nu înseamnă că și tu trebuie să faci la fel. Găsiți împreună elementul potrivit pentru nunta voastră, în funcție de interese și pasiuni. Rămâneți fideli stilului vostru, care vă aduce bucurie adevărată, și elementul se va integra firesc în eveniment.

Potrivește-l la conceptul general

Nu orice idee se potrivește în orice locație și nu orice spectacol în orice atmosferă. De aceea e bine să privești nunta ca pe un ansamblu. Un spectacol cu foc, de exemplu, are cu siguranță un efect maxim într-un loc încărcat de magie, cum ar fi curtea unui castel, însă într-o sală de restaurant nu se va putea desfășura, ca să nu mai vorbim că ar fi de-a dreptul periculos!

Îndrăzniți să fiți creativi

O nuntă trebuie să aibă cât mai multe accente personale și nimic nu e mai personal decât ceea ce creezi singur. Mărturiile sunt ideale pentru asta. Un CD cu cântece de dragoste preferate, poate evergreens care plac tuturor? Săculeți umpluți cu lavandă? Punguțe cu semințe de flori etichetate de mână? Marmeladă de casă în borcănașe miniaturale? Măsline din Grecia? Posibilitățile sunt infinite! Ascultă-ți inima, pasiunile, și fii creativă!

Nu exagera cu frumosul

Dacă te ia valul cu elementele decorative din dorința de a ornamenta totul într-un stil cât mai vesel, e posibil ca decorul să pară până la urmă prea încărcat. La fel, dacă aduci prea multe momente de divertisment, se vor eclipsa reciproc. E recomandat să fie mai puține lucruri, dar bine gândite și corect plasate, pentru un efect maxim.

Vorbește cu ceilalți

E foarte important ca toate persoanele care au treabă cu organizarea să știe ce planifici. Numai așa va merge totul șnur și fiecare moment de divertisment va avea parte de atenția cuvenită. Nu vrei să intre tortul în momentul în care dansatorii încă nu și-au terminat spectacolul, nu? Așadar, toți cei implicați, de la șef de sală, la formație, trebuie să știe ce și când.

Nu te suprasolicita

Chiar dacă ești genul care le face pe toate, cu pricepere și plăcere, în ziua nunții ia și tu o pauză. Deleagă prieteni și rude, ia-ți un maestru de ceremonii, însărcinează trupa de domnișoare să se ocupe de diverse mărunțișuri, lasă-i pe alții să muncească. Azi e ziua cea mare de care trebuie să te bucuri și în care stresul să tindă spre zero.

Comments

comments

Lasă un răspuns