Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Povestea uluitoare a doctorului Vanessa Youness

(P) Povestea uluitoare a doctorului Vanessa Youness

Vanessa Youness

Dr. Vanessa Youness și-a învins boala „fără tratament”, iar acum luptă să îi ajute pe alții.

Doctorul Vanessa Youness, medic specializat în chirurgie reconstructivă post-traumatică, cu o vastă experiență în Marea Britanie, a decis să lupte pentru persoanele cu probleme medicală după ce ea însăși a învins o cumplită boală: scleroza în plăci.

În timp ce se specializa în meseria sa de viitor doctor, Vanessa Youness a aflat cumplitul diagnostic, vestea pe care pe mulți i-ar fi dărâmat, mai ales că această boală nu își are tratament de vindecare în medicina alopată. În schimb, Vanessa nu și-a acceptat diagnosticul, a luptat să înțeleagă care sunt cauzele sau factorii declanșatori ai sclerozei în plăci, astfel încât să o învingă din rădăcini.

Cu ajutorul profesorului Ștefan Stângaciu, președintele Asociației de Apifitoterapie și a protocolului său de tratament, aplicat cu disciplină chirugicală, Vanessa Youness a reușit nu doar să oprească evoluția bolii dar să și vindece leziunile avute odată. Această vindecare poate fi privită ca o premieră de către medicină alopată care insistă că această boală nu are tratament, însă cazuri ca acesta dovedesc că există o soluție.

Ajută pacienți bolnavi de scleroză în plăci sau alte afecțiuni grave

Această victorie a încurajat-o pe Vanessa Youness să lupte pentru semenii ei cu boli asemănătoare, prin Fundația și Clinica Youness, pe care a lansat-o în anul 2017. Împreună cu domnul professor Ștefan Stângaciu, dr. Vanessa Youness aprofundează cercetările pe această temă, astfel încât tot acest concept alternativ, holistic de vindecare îl vor îngloba într-o carte focusată pe tratamentul naturist, care are ca scop ajutorarea unui număr cât mai mare de pacienți diagnosticați cu scleroză în plăci.

Din multiplele tratamente alternative, cele mai importante proceduri terapeutice pe care dr. Vanessa Youness le propune pacienților săi sunt: decalcifierea glandei pineale, apiterapia, tratamente din medicina alopată indiană, cataplasme, colon hidroterapie, cure de detoxifiere, dietoterapia (alimentație vegetariană), fitoterapia,aromoterapia,cromoterapia,
gimnastica medicinală, inhalații cu produse apicole, ionic detox (o metodă externă de detoxifiere care elimină toxinele prin picioare), masaje terapeutice, nebulizări, prosopunctură, reflexoterapie, Shiatsu, psihoterapie etc.

 

 

Sursă foto: arhivă personală Vanessa Youness

Comments

comments

Lasă un răspuns