Esti aici
Femeia.ro > Promo > Prima oara cand merge la circ

Prima oara cand merge la circ

Cu totii ne aducem aminte cu drag de fiecare spectacol de circ pe care l-am vazut, de atmosfera captivanta, animalele exotice si ascultatoare, dar care-ti produceau totusi o senzatie de frica, de clovnii glumeti si de trucurile lor amuzante. Toate acestea il vor incanta si pe micutul tau, captandu-i atentia imediat si tinandu-l intr-un continuu suspans.

„Oau… oare cum a facut asta?”

Chiar daca vei purta dinainte o discutie cu prichindelul tau despre ce va urma sa vada la circ, nimic nu il va putea pregati cu adevarat pentru ceea ce va simti odata instalat confortabil in scaunelul sau. Iluzionistii si trucurile lor magice il vor face pe cel mic sa se ridice de pe scaun pentru a observa cu mai multa atentie scena si pentru a descoperi „cum a facut?”. Va fi surprins nu numai de varietatea de animalute care intra in arena alaturi de dresorii lor sau de momentele periculoase in care va simti ca nu mai respira, ci si de frumusetea costumelor, acrobatiile si alternanta luminilor colorate care ii vor crea impresia ca se afla pe un alt taram.

Aplauzele

Un alt element de noutate va fi constituit de aplauze. Cu toate ca piticul tau a mai  aplaudat, fie acasa, fie la gradinita, va fi foarte incantat sa vada ca aplauzele sale sunt acompaniate de o intreaga sala, plina de copii, parinti si bunici. Va observa singurel ca aplauzele conteaza foarte mult pentru circari si ca ii recompenseaza astfel pentru numerele facute si munca depusa, asa cum este si el aplaudat pentru o poezie spusa frumos. Indiferent de cat va dura programul, micutul va fi neobosit in aplauze.

Ne distram, dar si invatam

Circul nu reprezinta doar un loc in care ne simtim bine, indiferent de varsta, ci si un loc in care putem vedea lucruri noi, fascinante, care nu se intampla si nu se gasesc in alta parte. Copilasul tau va retine fara sa vrea anumite informatii interesante despre animale, oameni din diferite parti ale lumii si, nu in ultimul rand, despre curaj. De asemenea, va fi incurajat sa povesteasca ce a vazut, sa gaseasca singur explicatii pentru trucurile magice vazute si sa cunoas ca mai multe despre ceea ce l-a fascinat cel mai tare. Asadar, poti fi sigura ca micutul tau va fi prins intr-o lume magica, care va continua si dupa terminarea spectacolului.

Sfaturi

  • nu-ti scapa din ochi piticul, mai ales in pauza; atat timp cat sta cumintel langa tine totul va fi sub control;
  • aminteste-i inainte ca nu are voie sa faca galagie sau sa lase mizerie in cazul in care i-ai luat ceva de papat;
  • este o idee buna sa mergeti la circ intr-un grup organizat; copilul va comunica cu alti pitici cu care va schimba impresii dupa spectacol, tu, de asemenea, cu celelalte mamici, iar pretul biletelor va fi mult mai mic.

Comments

comments

Lasă un răspuns