Esti aici
Femeia.ro > Promo > Principii pentru o nunta Feng Shui

Principii pentru o nunta Feng Shui

Vrei ca ziua nunții să fie perfectă dar și începutul unei căsnicii armonioase? Înseamnă că ai nevie de ceva sugestii pentru organizarea nunții conform principiilor Feng Shui. Atrage energiile pozitive în căsnicia ta urmând sfaturile de mai jos.

Data nunții conform principiilor Feng Shui trebuie să conțină cifrele 8 sau 9 sau să le compună adunate. Cele mai prospere date pentru ziua nunții sunt: 8, 9, 17 (1+7=8), 18, 28, 29. Cifra 8 simbolizează iubirea eternă (simbolul infinitului) iar 9 este cifra împlinirii.

Paleta de culori trebuie gândită în primul rând din punctul de vedere al prosperității și armoniei și abia apoi din considerente estetice. Iată ce [combinații de culori][1] sunt „prietenoase” Feng Shui: roșu și roz, verde și roșu, galben și roșu, albastru și culorile metalice, galbenul și culorile metalice. La polul opus, combinațiile de culori pe care vrei să le eviți în ziua nunții sunt: roșu și albastru, negru și roșu, verde și galben, galben și albastru, roșu împreună cu culorile metalice.

Deși albul și negrul ținutelor miresei și mirelui simbolizează armonia, yin și yang, în care negrul este partea feminină iar albul cea masculină, conform prinipiilor Feng Shui, trebuie să eviți albul pentru [rochia de mireasă][2]. Culorile indicate sunt ivoriu, crem, roz pal. Nu uita să adaugi și un mic detaliu roșu ținutelor, culoarea iubirii.

Îți plac tradițiile împrumutate de la americani, ”ceva vechi, ceva albastru, ceva împrumutat, ceva nou”? Ei bine, acestea vor fi de bun augur dacă vei lua toate aceste obiecte de la cineva cu o căsnicie fericită pentru că se va transfera energia pozitivă.

Decorațiuni norocoase. Scapă de energiile negative cu ajutorul cristalelor de cuarț, pe care le poți include în aranjamentele de pe mese sau poți opta la [decorațiuni][3] din cristal: pahare, suport de lumânări, vaze. Poți chiar să porți cristale transparente încorporate în bijuterii pentru un plus de ajutor!

Un gest care aduce noroc în căsnicie este eliberarea porumbeilor sau a fluturilor. Aceste două vietăți pacifiste și simpatice pot și încorporate și î decorațiunile de la nuntă: pe tort un cake topper cu doi porumbei, fluturi în arnajamentele florale și pe bijuteriile tale.

Principiile Feng Shui de a armoniza nunta și căsnicia sunt simplu de urmat și chiar fermecătoare. Ce părere ai, vei ține cont de ele când îți vei organiza nunta?

[1]: https://www.miresici.ro/articole/paleta-de-culori-tu-ce-nuante-o-sa-alegi-in-ziua-cea-mare
[2]: https://www.miresici.ro/articole/istoria-rochiei-de-mireasa
[3]: https://www.miresici.ro/articole/top-5-cele-mai-utilizate-flori-in-decoratiuni-si-aranjamente-pentru-nunti

Comments

comments

One thought on “Principii pentru o nunta Feng Shui

Lasă un răspuns