Esti aici
Femeia.ro > Promo > Problemele domnisoarelor de onoare…si solutiile lor

Problemele domnisoarelor de onoare…si solutiile lor

Probleme financiare

Mireasa a ales modelul rochiei pe care vrea ca domnișoarele de onoare să îl poarte, dar tu nu îți permiți să faci o investiție atât de mare.

Fii sinceră cu mireasa, explică-i că adori modelul pe care ea l-a ales dar că depășește bugetul stabilit de tine, așa că vei încerca să cauți o rochie asemănătoare dar la un preț accesibil. Sau, dacă mai ai timp, poți să îți faci la comandă același model, care va veni ca turnat pe tine!

[*Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare*][1]

Te simți în plus

Ești cea mai veche prietenă a miresei, sau poate cea mai nouă, dar ești îndeajuns de dragă pentru ea, să fii inclusă în suita de domnișoare de onoare.

Celelalte fete, prietene ale miresei, sunt distante și te tratează ca pe un ”outsider”. În acest caz, ai două mari variante. Fie încerci să le câștigi bunăvoința…și le ”mituiești” cu prăjituri sau te oferi să le ajuți la diferite task-uri.

Cea de-a doua variantă este să rămâi relaxată și să te bucuri pentru prietena ta, fără să pui la suflet ce se întâmplă cu celelalte fete. Poate sunt invidioase pe relația dintre tine și mireasă, sau poate pur și simplu comportamentul lor nu este intenționat.

[*Idei de cadouri pentru domnisoarele de onoare*][2]

Sugerează-i miresei, prietena ta, să stabiliți o întâlnire între toate fetele, la care să vă cunoșteți mai bine, tocmai pentru a evita astfel de situații.

Bridesmaidzilla

Este vorba despre o domnișoară de onoare care își ia rolul mult prea în serios, de parcă ar fi nunta ei și nu a prietenei voastre. Ia hotărâri fără să vă ceară și vouă părerea, își asumă prea multe task-uri pe care nu le duce la final, încearcă să îi influențeze deciziile miresei.

[*Idei inedite pentru petrecerea burlacitelor*][3]

Este necesar să luați atitudine. Nu o lăsați să ajungă prea departe cu obiceiurile astea pentru că nu veți mai putea remedia răul făcut, la timp. O discuție sinceră pe acest subiect va fi foarte delicată, așa că singura persoană care trebuie să îi explice că trebuie să se liniștească este chiar mireasa.

Dacă nu îndrăzniți să îi spuneți miresei, atunci va trebui să faceți echipă ”împotriva” ei. Nu te gândi la ceva major, ci la o discuție la care să participați toate și să îi spuneți că voi nu acceptați să vi se impună anumite lucruri doar pentru că așa consideră ea. Dacă nu înțelege de vorbă bună, este cazul să mergeți cu problema la miresică!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-iti-alegi-domnisoarele-de-onoare
[2]: https://www.miresici.ro/articole/idei-de-cadouri-pentru-domnisoarele-de-onoare
[3]: https://www.miresici.ro/articole/idei-inedite-pentru-petrecerea-burlacitelor

Comments

comments

Lasă un răspuns