Esti aici
Femeia.ro > Promo > Profită de noile reduceri pentru pachetele Burda + Crafty!

Profită de noile reduceri pentru pachetele Burda + Crafty!

Vești bune pentru iubitorii Burda și Crafty! Profită de o reducere de 50% pentru 4 pachete care conțin aceste reviste!

  • Achiziționează 1 ediție a revistei Burda + 2 ediții Crafty cu doar 27 lei – comandă de AICI.
  • Achiziționează 2 ediții ale revistei Burda + 1 ediție Crafty cu doar 31 lei – comandă de AICI.
  • Achiziționează 3 ediții ale revistei Burda cu doar 35 lei – comandă de AICI.
  • Achiziționează 2 ediții ale revistei Crafty + 1 ediție Burda cu doar 27 lei – comandă de AICI.

Produsele sunt disponibile în limita stocului (doar 190 de bucăți pentru fiecare produs) și se livrează cu Poșta Româna și doar pe teritoriul României. Plata se poate face direct via EuPlatesc.ro sau prin transfer bancar – mai multe detalii la finalizarea comenzii. Prețul final include transportul (5 lei).

 

 

 

*Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se face cu respectarea drepturilor persoanelor vizate, conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Timpul de stocare se va determina conform prevederilor legale în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor dumneavoastră și ale noastre în legătură cu activitatea de abonare. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către state terțe.

Conform prevederilor legale, aveți dreptul la informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție. Pentru exercitarea drepturilor în calitatea de persoană vizată vă puteți adresa prin email la protectia-datelor@burda.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns