Esti aici
Femeia.ro > Promo > Psychodentistry – un concept inovator pentru tratamente stomatologice fără frică

Psychodentistry – un concept inovator pentru tratamente stomatologice fără frică

Când aud de dentist, mulți dintre noi se tem. Mulți sunt cuprinși de o frică inexplicabilă, care le paralizează simțurile. Explicația? Traume mai vechi, temeri din copilărie, evenimente nefericite. Și totuși, există soluții. Mai ales, la Clinica de Implantologie Dr. Nassar. Aici, frica de dentist are un leac pe măsură: hipnoza medicală.

 

La hipnoza medicală se adaugă ascultarea și introspecția psihologică efectuată de chirurgul implantolog Lorelei Nassar. Rezultatul? Un mix unic, irepetabil, de care poți beneficia doar aici: psychodentistry.

Psychodentistry este un concept prin care frica de dentist poate fi spulberată rapid și eficient prin hipnoză medicală, o metodă care reprezintă un real ajutor în stomatologie.

La Clinica de implantologie Dr. Lorelei Nassar, hipnoza medicală se practică la un nivel superior, pentru că dr. implantolog Lorelei Nassar este… „doi în unu”. Specializată în Israel în chirurgie și implantologie, doctorița este și psiholog certificat și deține un atestat în hipnoză medicală.

Fobia de dentist ne poate împiedica să beneficiem de tratamente medicale inovatoare precum implanturile în șapte minute sau implanturile personalizat.

La Clinica Dr. Nassar, odată depășită frica, vei simți că trăiești în secolul vitezei. Aici, poți beneficia de implanturi dentare cu încărcare imediată, operațiuni care îți pot reda dantura într-o singură zi. Dr. Lorelei Nasser (este și trainer în implantologie pentru alți medici!) poate realiza restaurări dentare, de la unul până la toți dinții, în mai puțin de 24 de ore. Cum e posibil? Grație folosirii sistemelor All On 4 sau All On 6.

Gama de servicii stomatologice oferită de Clinica de implantologie Dr. Lorelei Nassar (https://drnassar.ro/implant-dentar/) este completată de alte specializări cum ar fi proceduri de profilaxie și prevenție, tratamente endodontice, chirurgie orală, ortodonţie protetică dentară, parodontologie, estetică dentară și facială și URGENȚE 24 din 24 pentru pacienții clinicii.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns