Esti aici
Femeia.ro > Promo > Redescoperă plăcerea mișcării cu cea mai recentă colecție de îmbrăcăminte de la 4F

Redescoperă plăcerea mișcării cu cea mai recentă colecție de îmbrăcăminte de la 4F

Energie, un corp și o minte sănătoase, mai puțin stres și mai multă încredere în forțele proprii, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care activitățile fizice le aduc. Antrenează-te în propriul ritm, îndeplinește-ți obiectivele și bucură-te de fiecare oră de mișcare.

Indiferent că preferi cross-fit, yoga, cardio, fitness la sală sau îți dorești să te antrenezi în aer liber, 4F îți pune la dispoziție o gamă largă de articole vestimentare funcționale și accesorii, tot ce ai nevoie pentru a te antrena fără probleme. Cinci colecții sport au fost create special pentru a corespunde cerințelor celor care se antrenează, femei și bărbați deopotrivă, indiferent de nivel și de tipul de antrenament preferat.

Pentru femei, colecțiile cuprind top-uri subțiri, bustiere cu suport extra, o gamă largă de colanți funcționali și numeroase modele de încălțăminte potrivită fiecărui tip de activitate fizică.

Pentru bărbați, modelele clasice de tricouri și pantaloni scurți sau lungi sunt fabricate din materiale care absorb umezeala, cusăturile discrete reduc riscul de frecare, designul ergonomic permite să te miști în voie, iar detaliile geometrice accentuează spatele și brațele.

Colecțiile sunt disponibile online pe www.4fstore.ro și în magazinele 4F din București: ParkLake, Mega Mall, Sun Plaza, Militari Shopping, și Sibiu: Promenada Mall.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns