Esti aici
Femeia.ro > Promo > Retete de cocktail-uri pentru petrecerea burlacitelor

Retete de cocktail-uri pentru petrecerea burlacitelor

Chiar dacă ar fi o petrecere surpriză, este imposibil ca domnișoara de onoare responsabilă să nu îți ”raporteze” toate detaliile în această privință. De aceea, ne-am gândit să îți venim în întâmpinare cu sfaturi de organizare a petrecerii burlăcițelor. Și pentru că am vorbit deja de tematici de party, acum vom vorbi despre posibile rețete de cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice. Alegerea rămâne la latitudinea ta!

Cocktail Cosmopolitan

Sunteți fani ai serialului ”Sex & the City” sau pur și simplu iubești să folosești paharele de martini pentru cocktail-uri? Cosmopolitan vă va încânta papilele și vă va ajuta să vă distați responsabil, în cel mai stilat mod.

Ingrediente: vodka, lichior triplu sec, suc de merișoare și zeamă de lămâie. Pentru a prepara o singură băutură trebuie să folosești 2 măsuri de vodka, 2 măsuri de suc de merișoare, 1 măsură de triplu sec și zeamă de lămâie după preferințe și ai Cosmopolitanul gata, care se servește în pahar de Martini! Garnisește cu felii de lămâie.

Cocktail Margarita

Ingrediente: tequila (cu cât este mai veche cu atât este mai bună), lichior triplu sec și lămâi și lime din belșug! Un ”rând” de Margarita se prepară din 7 măsuri tequila, 4 părți triplu sec și 3 părți zeamă de lămâie și lime. Dacă e cald poți să îl amesteci în blender cu cuburi de gheață pentru a obține ”frozen Margarita”, iar marginea paharului se garnisește cu sare din belșug.

Cocktail Mojito

Ingrediente: rom cubanez sau filipinez, sirop de trestie de zahăr sau zahăr brun, apă minerală sau tonică, zeamă de lămâie și frunze de mentă proaspătă. Se servește în pahare înalte, încăpătoare, alături de cuburi de gheață și garnisit cu felii de lime.

Cocktail Sangria

Ingrediente: o sticlă de vin roșu, un ”strop” de brandy, 1 lămâie tăiată felii, 1 portocală tăiată felii, 2 linguri de zahăr, apă minerală. Se lasă peste noapte amestecul într-o carafă mare la ”macerat” și se adaugă apa minerală înainte de servire.

Cocktail Pina Colada

Ingrediente: rom, suc de ananas, lapte de cocos, felii de ananas și cireșe pentru decor. Pentru un cocktail folosești 2 măsuri de rom, 2 măsuri de suc de ananas, 1 măsură jumate de lapte de cocos și feliile de ananas pentru decorare.

Cocktail non-alcoolic: Blueberry Mojito

Ingrediente: suc de coacăze, apă minerală, sirop de trestie de zahăr, zeamă de lămâie, frunze de mentă proaspătă, afine pentru garnisit. Pune într-un pahar frunzele de mentă pe care trebuie să le zdrobești ușor, zeama de lămâie, siropul de zahăr, 50 ml suc de coacăze, gheață și completează cu apă minerală.

Cocktail non-alcoolic Nirvana

Ingrediente: 10 ml sirop de vanilie, 15 ml sirop de cocos, 50 ml puree de căpșuni, 50 ml smântână pentru gătit, zmeură pentru garnitură. Pune într-un pahar de vin ingredientele, apoi gheață pisată, acoperă și amestecă apoi garnisește cu zmeura.

Fetelor, noi vă urăm distracție plăcută și să petreceți responsabil! Iar dacă domnisoarele de onoare sunt in pana de idei, invita-le sa se documenteze despre organizarea ca la carte a petrecerii burlacitelor.

Comments

comments

Lasă un răspuns